Juli 2013: biodanza, open 5-ritmes dansavond en vakantiesessies

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/07/2013

Trefwoorden: 5 ritmes, lichaamswerk, biodanza, vakantiesessies

In juli 2013 worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: 5-ritmes dansavond, vakantiesessies, biodanza

Biodanza: de dans van het leven

Biodanza® workshops van 1 dag in Leuven. Zowel voor wie Biodanza® wil ontdekken als voor wie verdieping zoekt. Op zondag 7 juli van 10 uur tot ongeveer 16.30 uur; ontvangst vanaf 9.45 uur. Inschrijven noodzakelijk.

Meer info en inschrijvingen: www.biodanzamdm.be, bel 0498 61 41 46 of mail Michèle De Moor: demoormichele@yahoo.fr


Open 5-ritmes dansavond

De Vijf Ritmes die door Gabrielle Roth zijn ontwikkeld vormen een bewegingsmeditatie voor iedereen die van dansen houdt. De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen.
Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22 uur in de Aum-ruimte te Leuven. Je bent van harte welkom!

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Vakantiesessie energetisch lichaamswerk met Leen D'hulster

Op dinsdag 23 juli van 20 uur tot 22.30 uur: vakantiesessie ter kennismaking of als onderhoud. Om tijdens de lange vakantieperiode niet helemaal stil te vallen, organiseer ik vakantiesessies, die los van elkaar kunnen gevolgd worden. Voor deze avonden is geen inschrijving vereist, iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Het is een unieke kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be


Zomeravond emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Als je verlangt: meer in contact komen met je gevoelens, bewuster te luisteren naar je lichaam, je spontaniteit, kracht en levenslust te mogen ervaren, anders om te gaan met spanningen en stress DAN ben je van harte welkom op een zomeravond op donderdag 25 juli, van 19.30u tot 22.00 uur. Voor al wie een avond tijd en aandacht aan zichzelf wil schenken: van harte welkom!)

Meer info: www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 47 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy