Stopzetting Aum-ruimte en koopdag inboedel

Aum-ruimte, Leuven (B)

20/07/2013

Trefwoorden: aumruimte, koopdag, La RiPoSa, matrassen


Aum-ruimte
Cursusruimtes in Leuven
 
 
 
Na een lange, vergeefse zoektocht naar een overnemer valt vanaf 1 augustus het doek over de Aum-ruimte.
 
Sinds 2008 runnen Lea, haar zoon Geert, en Toon de Aum-ruimte, maar we hebben beslist om dit project los te laten. Wij hebben de Aum-ruimte de voorbije vijf jaar met passie en overgave uitgebaat maar richten ons nu op andere doelen in ons leven.
Geert wil meer tijd en energie in zijn gezin en de opvoeding van zijn zoon Oscar stoppen. Lea wil volop van haar grootmoederschap genieten, en voelt, net als Toon, dat de tijd rijp is om het professioneel wat kalmer aan te doen met de pensioenleeftijd in het verschiet.
 
La RiPoSa
 
Als je op zoek bent naar een locatie in de buurt van Leuven voor het geven van advies, behandelingen, lezingen, opleidingen en/of (creatieve) workshops dan hebben onze collega's van La RiPoSa in Veltem-Beisem vlakbij Leuven misschien een interessante oplossing voor je.
La RiPoSa verhuurt meerdere prachtig ingerichte ruimtes voor de duur van je activiteit tegen een betaalbare prijs.
Neem voor meer informatie contact op met Chris via 0474 87 42 42 of met San via 0476 49 47 27, mail hen via info@lariposa.be of neem alvast een kijkje op de website www.lariposa.be.
 
Verkoop materiaal en inboedel
De Aum-ruimte verkoopt het grootste deel van haar inboedel, zoals matrassen en hoezen, stoelen en tafels, kussens, handdoeken, enz...
Op zaterdag 27 juli en op zaterdag 3 augustus is er een koopdag in de Aum-ruimte van 10 tot 16 uur. Voor meer gedetailleerde informatie en prijzen, surf naar www.aumruimte.be/materiaal.php, bel Lea op 0479 41 59 00 of mail info@aumruimte.be.
 
Wij zijn al onze klanten en hun deelnemers en cursisten dankbaar voor de fijne samenwerking die we de voorbije vijf jaar met hen mochten hebben.
We wensen hen veel succes met hun activiteiten, met hun groei en hun ontwikkeling en hopen dat we daar met de Aum-ruimte een stukje aan bijgedragen hebben.
 
Vriendelijke groeten van het Aum-team!
Lea, Toon en Geert
 
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy