MannenVierDaagse van Dinant tot Chimay, dinsdag 20 tot vrijdag 23 augustus

MannenWerk, Heverlee (B)

05/07/2013

Trefwoorden: MannenWerk, Dinant, archetypes, Hermeton-sur-Meuse

 Na de recente geslaagde MannenVierDaagse van juni organiseert MannenWerk Vzw een extra editie van dinsdag 20 tot vrijdag 23 augustus.

We vertrekken in Dinant, de stad van 'de Leffe' tot in Chimay.

Eerst volgen we de 'Via Monastica'  langs de Maasoever tot Hermeton-sur-Meuse, vanwaar we de GR654 volgen door de Hermetonvallei en verder tot Olloy-sur-Viroin, vandaar de 'via Tiérache' tot Chimay.

In totaal ongeveer 90 km.

De geest van deze 4 dagen is dezelfde als die van eerdere edities: we zijn als mannen onderweg in een open en niet competitieve sfeer, eten en slapen waar het past. Verder nemen we als rode draad 'de weg' met zijn vele dimensies, mannelijke archetypes (koning, krijger, minnaar en magiër) en ... voor de liefhebbers een Leffe of Chimay hier of daar.

 

NIEUW: We merken dat heel wat mannen bij MannenWerk terechtkomen via partner, vrienden of vriendinnen. Ter ondersteuning van deze mond-tot-mond-reclame en/of ter aanmoediging, bieden we voortaan de mogelijkheid om een cadeaubon aan te kopen. Wil je er graag één bestellen, vul dan het contactformulier in, met vermelding van het gewenste bedrag (vanaf 25 euro) en het adres om de bon te versturen. We sturen de bon naar je op na ontvangst betaling.


Naast en/of in combinatie met de groepsactiviteiten bieden we ook de mogelijkheid van persoonlijke coachingssessies. De combinatie van beide vormt daarbij een krachtig samenspel voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

 


 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy