'Schrijven' in stilte

Aykohuis, Turnhout (B)

25/07/2013

Trefwoorden: Aykohuis, stilteweek, Joey Brown, Peter Grard

 
 
 
 
 
 
Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
 
 
 
 

Een stilteweek voor schrijvers, stiltezoekers en studenten

19-25 augustus 2013 

ROSARIO - BEVER (B)

NIEUW: VERLAAGDE TARIEVEN! Super voordelig aanbod!

We nemen je mee naar hartje Bever, een dorpje op de grens van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. We verblijven in het prachtig gerenoveerde klooster Rosario, dat rust en verdieping biedt. Om te vertragen, te schrijven, te kijken, te mediteren, te rusten, te studeren en gewoon ‘te zijn’.

De stiltezoekers en schrijvers nodigen we uit een beweging naar binnen te maken, zonder dat je vooraf ingevuld hebt tot welk bepaald eindresultaat dit zou moeten leiden. De schrijvers kunnen bovendien dagelijks rekenen op professionele en op maat gesneden schrijfbegeleiding. Voor zowel schrijvers als stiltezoekers is er tevens de mogelijkheid tot talentcoaching.

Voor studenten is deze week de ideale kans om in alle rust te studeren of te schrijven aan hun eindwerk. Bovendien kunnen ze, op aanvraag, ook ondersteuning en advies vragen bij het schrijven. Ook voor de studenten geldt het aanbod aan talentcoaching.

Voor de drie doelgroepen bieden we een overkoepelend STILTEPROGRAMMA aan met op vaste tijdstippen bewegingsmeditatie, stiltemeditatie, stiltewandelingen en dergelijke meer. Deelnemen aan de meditaties mag, maar moet niet. Je bepaalt zelf hoe je dag eruit zal zien. We vragen je wel om de stilte te respecteren.

ROSARIO biedt overheerlijke biologische maaltijden, knusse kamers, een zwembad en grote tuinen met tal van idyllische schrijf- en rustplekjes. De omgeving staat bovendien bekend als 'stiltegebied' en je kan er heerlijk wandelen.  Meer info over de locatie: www.rosario.be


De begeleiding gebeurt door schrijfdocente Joey Brown, met medewerking van talentencoach Peter Grard.

Uitgebreide info, het nieuwe prijsoverzicht en inschrijven: surf naar www.aykohuis.be en klik op  'SCHRIJVEN' IN STILTE of op STUDEREN IN STILTE.
Of mail ons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
   

een initiatief van   AYKOHUIS zijns&wordingshuis

 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy