New Order of Druids. Najaar 2013

New Order of Druids, Wilrijk (B)

31/08/2013

Trefwoorden: Koning Arthur, Samhain Ritueel, Keltisch, Boeddha

 
 

 


De New Order of Druids vzw is een spirituele organisatie gericht op de Keltische spiritualiteit van de oude en hedendaagse Druïden, maar wij luisteren ook naar wat andere vormen van spiritualiteit ons te vertellen hebben.

Graag nodigen wij u uit op onze activiteiten voor het najaar van 2013:

 

ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2013 – 19u

Voordracht: Koning Arthur en de "Goden" van de Ronde Tafel door David Dom. 

Wat als Arthur en zijn ridders oorspronkelijk goden waren? En wat als de vrouwen van Camelot oorspronkelijk godinnen waren? Bij deze voordracht gaan we op zoek naar deze goddelijke oorsprong, zowel bij het Keltische pantheon van Ierland en Wales, alsook enkele parallellen in de Germaanse en Griekse mythologie.

Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)

 

ZATERDAG 26 OKTOBER 2013

14u: Open Samhain Ritueel. Seizoensgebonden Druïdenritueel voor Samhain, ter ere van de voorouders en het begin van de Keltische winter. Deelname GRATIS, toegankelijk voor iedereen.

19u: Voordracht Een rondje Ierland door vzw Vlaanderen-Ierland. Ierland heeft een rijke geschiedenis, en oude Keltische monumenten en sites zijn er veel te vinden. Deze voordracht geeft u een rondrit door Ierland, en daarnaast ook wat uitleg over deze oude Keltische overblijfselen.
 

Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)

 

ZATERDAG 7 DECEMBER 2013 – 19u

Voordracht: In Wijsheid en Mededogen – Raadgevingen van de Boeddha door Fons Martens. 

We leven in boeiende tijden. De leer van de Boeddha is – zelfs na meer dan 2 500 jaar – nog duidelijk te (h)erkennen in je dagelijkse leven. Je krijgt tijdens deze bijeenkomst een twintigtal waardevolle tips die je direct kan inzetten.

Toegang: 5 € p.p. (korting voor studenten)

 

Voor meer informatie over onze activiteiten kan u onze website raadplegen:
http://nervii.druidcircle.net/

Vergeet ook niet uw e-mailadres in te vullen onder “Gratis Inschrijven”, zo blijft u op de hoogte van onze activiteiten! Het is immers mogelijk dat er onverwachte wijzigingen plaatsvinden in ons programma, en op die manier kunnen we u hiervan tijdig verwittigen.

Alle activiteiten (met uitzondering van het Spiritueel Weekend) vinden plaats op volgend adres:

Faculteit Vergelijkende Godsdienstwetenschappen
Bist 164
2610 Wilrijk
België

 

Gemakkelijk bereikbaar met de auto alsook het openbaar vervoer. De voordrachten hebben plaats in de lokalen van FVG, het ritueel vindt buiten plaats in de omringende natuur. Iedereen is welkom, ook als u nog volledig nieuw bent in de wereld van de spiritualiteit of het Druïdisme!

 Indien u interesse hebt om meer te leren over Druïdisme, schrijf u dan in op onze internationale website voor onze GRATIS online-cursussen via de Druïdenschool (ook voor gratis leden):
http://www.druidcircle.org/.

 

 

 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy