Krijg inzicht in je leven en gezondheid

Gelicos, Sint-Job-in-'t-Goor (B)

18/09/2013

Trefwoorden: Geertrui Lemmens, Bazyness, karakteranalyse, Gelicos


De 1ste stap naar inzicht in jezelf, je leven en gezondheid, is
 
het LEVEN begrijpen.
 
Persoonlijk heb ik, Geertrui Lemmens,  het GELUK gehad een bijna-doodervaring mee te maken.
Mijn lot besliste dat ik mag weten hoe het LEVEN in elkaar zit. Vanaf dat ogenblik ziet de wereld er voor mij helemaal anders uit. Mijn missie is nu dit inzicht, op een in onze wereld aanvaardbare manier, met iedereen te delen.
 
Het LEVEN is een spel.
 
Zo ontstond het Bazyness® concept: Bazyness® heeft tot doel harmonie te creëren in de Cosmic Trinity.
 
Je hebt jouw rol te spelen.
 
Het Bazyness concept is de toolbox die het voor iedereen toegankelijk maakt het Aardse spel en haar spelregels te leren kennen.
Je leert het zodanig spelen dat ook jij geniet van elke dag, gezond en succesvol te zijn. Hierdoor ervaar je blijvend HARMONIE. Kortom het leven leiden dat voor jou bedoeld is!

Hier gratis downloaden


Het is opgebouwd uit 2 onderdelen. Bazi en Nes Health Therapie. Allebei zijn ze gebaseerd of onderdeel van de Chinese metafysica en de kwantumbiologie. Elk onderdeel op zich werkt in synergie in het creëren van harmonie binnen de Cosmic Trinity. 
 
Bazyness® zorgt ervoor dat je invloed hebt op je geluk, succes en gezondheid, dankzij inzicht in het leven en de gezondheid.
Met Bazi of karakteranalyse wordt bepaald wie iemand werkelijk is.
Vanuit de basisconstitutie wordt opgemaakt waarbij iemand zich goed voelt: met wie, waarmee, met welke voeding ....De aangeboren kwaliteiten, sterktes en zwaktes, potentieel, opportuniteiten en uitdagingen worden zichtbaar.

Nes Health Therapie zorgt voor niet invasieve metingen en behandeling van blokkades en verstoringen.
Door deze meting weten we waarom eventuele lichamelijke klachten blijven terugkomen, en hoe het lichaam te corrigeren om er voorgoed van verlost te blijven. Waarom doelen niet bereikt worden en hoe er het best naartoe te groeien.
 
Deze resultaten brengen terug blijvende harmonie
Door zelfkennis en gebeurtenissen in het leven beter te begrijpen, door een persoonlijk aangepaste harmonische levensstijl en door het lichaam de juiste informatie te geven via o.a. de Nes infoceuticals.
 
Bazyness®
een vernieuwende manier om Inzicht in het leven en de gezondheid te krijgen.
 
Doeltreffende en blijvende resultaten bij
Stress gerelateerde klachten: moe, uitgeblust, lusteloos, niet jezelf zijn, verkeerde eetgewoonten of andere lichamelijke klachten.
Problemen met mentale stabiliteit door hoog sensitiviteit, verstoorde concentratie, onrust.
Blokkades die je ervan weerhouden te zijn wie je echt bent waardoor succes, geluk, vitaliteit voor jou een droom blijven.
Meer weten?
 
Kies dan voor de gratis kennismakingsavond of een workshop!
 
Agenda
 
Kennismakingsavond  9 oktober 2013    Sint-Job-in-´t-Goor
Je krijgt meer informatie over het concept en de verschillende mogelijkheden zoals consultaties, workshops, trainingen en online mogelijkheden.
 
Bazyness Levensstijltraject  Start 19 oktober 2013    Sint-Job-in-´t-Goor
Tijdens dit traject, dat voorzien is op 2 dagen en 5 avonden leer je de tools/technieken om blijvend jezelf te zijn en daardoor het leven te leiden dat voor jou bedoeld is.
 
 
Ook voor professionals: ontdek de gratis persoonlijke vrijblijvende demo op afspraak.
Informatie over hoe het concept voor je praktijk een aanvulling kan zijn, je de synergie met je huidige behandelingen creëert en de verschillende mogelijkheden tot begeleiding tot Bazyness® coach of Nes behandelaar.
 
Alle details over het programma, de praktische zaken en hoe inschrijven vind je hier.
 
 
Wens je op de hoogte gehouden worden van de workshops, tips en artikels, schrijf je dan hier in op het Bazyness ezine.
 
 
Jij bent jouw wereld
Succes en geniet bij alles wat je doet   Tot gauw   Geertrui
 
 
Geertrui Lemmens - Levensexpert
 
 

Anderen begrijpen is kennis, jezelf begrijpen is verlichting.

                                                                                
Lao Tse
 
 
Disclaimer
Het NES Health  programma, onderdeel van Bazyness beoogt geen medische diagnose te stellen  of een  medische behandeling te bieden. Evenmin pretendeert  het NES  Health programma een  vervanging te kunnen zijn voor medische  diagnose of  behandeling. Het NES Health programma kan als aanvulling  naast (para)medische of  complementaire therapie worden toegepast. Dit  geschiedt bij voorkeur in overleg  met de betreffende behandelaar(s). Het  is de verantwoordelijkheid van de cliënt  om zowel GELICOS als andere  behandelaars te informeren over (parallel)  lopende


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy