UITNODIGING: Colloquium BEWUST-ZIJN - 23 en 24 maart 2007 - BRUGGE

Vrienden van Luk en Rita vzw

14/03/2007


Als je deze nieuwsbrief niet kan lezen, klik dan hier om de nieuwsbrief op de website van de Vrienden van Luk en Rita vzw te bekijken.

 
UITNODIGING VOOR HET COLLOQUIUM BEWUST-ZIJN OP 23 & 24 MAART
BEWUST-ZIJN
De mensen uit de VZW “Vrienden van Luk en Rita” zullen hun ervaring in bewustwording schetsen en wat dit betekent voor hun leven en gezondheid. De VZW bestaat uit mensen die aan bewustzijnsgroei doen samen met Luk en Rita. Bewustwording is het je letterlijk bewuster worden van wat je (eigenlijk onbewust tot nog toe) denkt, voelt en doet, zodat je op een bewuste manier keuzes maakt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven.
Veel mensen zijn op zoek naar een zinvoller, gezonder en natuurlijker leven. Anderzijds is Bewust-Zijn voor velen een onbekend terrein. Het colloquium wil politici, academici, bedrijfsmensen, gezondheids- en welzijnswerkers en alle geïnteresseerden informeren over de wereldwijde wetenschappelijke en politieke evoluties op het gebied van Bewust-Zijn en spiritualiteit en het belang van een goede wetgeving hieromtrent in België en in Europa.
DE GASTSPREKERS
Dr. Edgar Mitchell (USA) is een voormalig astronaut die als zesde man voet aan grond zette op de maan. Tijdens de terugkeer van zijn maanreis werd hij bij het zien van de Aarde “overspoeld door een diep waarachtig gevoel van universele verbondenheid”. Sinds deze ervaring maakt hij van de wetenschappelijke en mystieke betekenis van bewustzijn zijn levenswerk. Hij richtte het ‘Institute of Noetic Sciences’ op dat meer dan 30 jaar onderzoek verricht naar de verbinding tussen wetenschap en bewustzijn.
David Lorimer (UK) is schrijver en programmadirecteur van het ‘Scientific and Medical Network’, een interdisciplinair netwerk van meer dan 10.000 academici die wetenschap, bewustzijn en spiritualiteit integreren. In 2003 verscheen zijn boek ‘Radical Prince’ over de visie en het werk van Prins Charles.
Dr. Marc Luyckx Ghisi (B) is decaan aan de ‘CBA Business School’. Hij was gedurende 10 jaar lid van de befaamde 'Forward Study Unit' think-tank, gecreëerd door EC President Jacques Delors.
Meester Inès Wouters (B), advocate aan de balie in Brussel en expert in mensenrechten, is partner in de advocatenfirma ‘Afschrift’. Zij is tevens directeur van TELFA (Trans European Law Firms Alliance).
TENTOONSTELLING 'BEWUST-ZIJN, KUNST & WETENSCHAP'
De tentoonstelling zal een unieke verzameling herbergen van kunstwerken, foto’s, video’s en wetenschappelijke posters, interviews, documentaires, ... van mensen die met Bewust-Zijn bezig zijn zoals o.a. Patrick Stal, De Vrienden van Luk & Rita, Dr. Masaru Emoto, Dr. Deepak Chopra, Gregg Braden, Marc Luyckx Ghisi, Dr. Sara Lazar, Dr. John Hagelin, The Institute of Noetic Sciences en The Scientific and Medical Network.
U BENT VAN HARTE WELKOM
Help mee om de wereld bezielder te maken en stuur deze uitnodiging door naar vrienden, kennissen en collega’s.

Met hartelijke groeten,
Vrienden van Luk en Rita vzw
www.vriendenvanlukenrita.org
info@vriendenvanlukenrita.org

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy