Jij droomt van je eigen boek? Wij geven jou de sleutel...

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

21/09/2013

Trefwoorden: Geert Kimpen, De Kabbalist, Christine Pannebakker, Vrouwenpower
 

Het is tijd voor jouw grote droom

JOUW EIGEN BOEK

Dit is meer dan ooit jouw moment.

Omdat jouw verhaal het waard is om verteld te worden.

Inspirerende Herfstschrijfweek van 19-26 oktober in Zuid Frankrijk

Beschrijving: cid:image003.jpg@01CEAFA1.D5B382F0

Beschrijving: cid:image005.jpg@01CEAFA1.D5B382F0

Beschrijving: cid:image007.jpg@01CEAFA1.D5B382F0

Beschrijving: cid:image009.jpg@01CEAFA1.D5B382F0

Beschrijving: cid:image011.jpg@01CEAFA1.D5B382F0

Vanaf het moment dat ik met de schrijfweek begon, ben ik in een ongelooflijk fantastische flow gekomen! Eindelijk kon ik mijn boek schrijven. Gitta.

Boek vandaag nog op www.geertkimpen.com  om zeker een plaats te hebben.

Stel je voor… je droomt van een boek. Je wilt een mooi, ontroerend, spannend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen. Wij geven jou de sleutel. Stap de Schrijfweek binnen en begin met het verwezenlijken van jouw grote droom.

Laat je inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen (o.m. De Kabbalist) en Christine Pannebakker (o.m. Vrouwenpower), die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in de adembenemende omgeving van het Katharenland.

Je krijgt gedetailleerde feedback op jouw plan, en hebt dagelijks persoonlijke coaching gesprekken, waarbij wij helpen jouw boek te realiseren, en jij ons ál je vragen kunt stellen.

Daarnaast geven we dagelijks 3 a 4 workshops rond álle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven.

Het bijzondere is; niéts moet. Wij bieden een overvloedig programma aan, maar jij bent volledig vrij te kiezen aan welke onderdelen je wel en niet deelneemt.

Een week lang word je verwend door ons culinair team en hoef je aan niets anders te denken dan aan… jouw boek.

Vele mensen dromen van een boek –

maar weinigen komen er toe het te schrijven.

Wij geven jou de sleutel, en leren jou het vak.

Onze doelstelling is dat jouw boek straks in de boekhandel ligt. Reserveer nu jouw plaats op  www.geertkimpen.com


Een greep uit de tientallen reacties:

Voor mij was de Schrijfweek een piekervaring, en een ommekeer in mijn schrijversloopbaan. Dank voor jullie uitbundig vloeiende inspiratie!
Ik schrijf (bijna) elke dag en er komen steeds meer manuscripten af!
 Ewout

Stel je voor met hoeveel liefde en vreugde de maaltijden en de workshops werden bereid tijdens de schrijfweek van Geert Kimpen, Christine Pannebakker en hun fantastische team. Mijn hart loopt over. Wat een fantastische mensen mocht ik ontmoeten. We werden geraakt, gemotiveerd, geïnspireerd, opgetild en ingewijd in de geheimen van het ambacht van het schrijven. Ghislaine

De schrijfweek in Zuid-Frankrijk heeft me over de drempel gehaald om door te gaan met schrijven.
De schrijfweek heeft me veel inspiratie, ideeën, maar ook de kracht en de moed gegeven om door te gaan.
Sylvia

Jullie geweldige schrijfworkshops hebben mij door elkaar geschud. Mijn enthousiasme voor het schrijven vond ik terug en hierna ben ik met veel plezier en energie verder gaan schrijven.
De deadline was een hele goeie. Ik heb de laatste twee maanden kei hard gewerkt omdat ik het zo graag wilde halen. En het is me gelukt.
Ton

Ik kom niet meer uit de flow... Slapen, eten, drinken... alles is ondergeschikt sinds de Schrijfweek. Zijn daar nog tips voor? ;-) Ik lééf mijn boek namelijk.  Marij

Heel erg bedankt, nogmaals, voor het opzetten van de 'holistische' schrijfweek met uitgever en theatermaker, voor de bevlogen workshops en daarna alle betrokken berichten en reacties via facebook. Het netwerk van de schrijfweekschrijvers en jullie workshops hebben mij bagage en motivatie gegeven om het boek te schrijven! En wat er ook gebeurt nu - ik heb een boek geschreven, het is gelukt! Heerlijk gevoel! Albert

Zo geïnspireerd dat ik aan beroepsdeformatie begin te lijden. Bij elke zoen en streling van mijn nieuwe liefde ben ik in mijn hoofd bezig er een erotische scene van te schrijven. Bovendien is hij er ook nog niet aan gewend dat ik midden in de nacht het bed uit spring omdat ik echt even heel erg nodig iets op moet schrijven. Hem nu maar voor een paar dagen weer naar zijn eigen huis gestuurd, anders komt dat boek natuurlijk nooit af. :-)  Kristel

Ik heb 10, wat zeg ik? 100x meer geleerd dan wanneer ik een 2 jarige schrijfcursus zou hebben gevolgd. Het is echt super intensief, maar supergaaf!:-) Hoge kwaliteit workshops met enorm bevlogen en leuke vakmensen. Paulien

De adem van inspiratie had niet op een mooiere en lievere manier tot mij kunnen komen... De schrijfweek staat in mijn geheugen gegrift! Zo'n mooie en liefdevolle week had ik nog nooit meegemaakt! Zalig was het gewoon! Tamara

Geert Kimpen debuteerde in 2006 zeer succesvol met De Kabbalist, waarmee hij direct ook internationaal succes oogstte. Daarna volgden De geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde, alsmede twee non-fictie titels. De Prins van Filettino is Kimpens nieuwe roman.

Christine Pannebakker heeft acht boeken geschreven die in de pers lovende recensies kregen. Cosmopolitan noemde haar De Nederlandse Bridget Jones. Het Algemeen Dagblad vond haar boek Vrouwenpower het Europese antwoord op Eten, Bidden, Beminnen. Jaarlijks bereikt ze duizenden vrouwen en mannen met haar lezingen en seminars. Deze winter verschijnt haar roman, De week,  bij De Arbeiderspers.

Boek vandaag nog op www.geertkimpen.com  om zeker een plaats te hebben.

 

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy