New Earth Teacher

Guy Rosquin (BBC Belgium)

15/03/2007

 
New Earth Teacher

 

Volgens verschillende voorspellingen en berekeningen, waarvan die van het oude Maya volk wel het meest duidelijke is, groeit Moeder Aarde nu in deze tijd naar een hoger bewustzijn. Niet alleen de Aarde zit in dit proces maar ons hele zonnestelsel en Galaxie groeit mee. Deze nieuwe staat van bewustzijn wordt ook wel de vijfde dimensie genoemd. Dit is een hogere frequentie vorm waarin andere natuurwetten gelden.

 

Op dit moment komen steeds meer aanwijzingen, feiten en synchronische toevalligheden naar boven die dit evolutie proces onderschrijven. Een van de meest bekende daarvan is de Shumann Resonantie. Deze techniek wordt veel gebruikt bij de NASA en het militair. Duizenden jaren lang stond zij op 7.83 SR en is nu in een heel korte tijd verhoogd naar 13 SR.

De spirituele ontwikkeling wordt beschouwd als het meest belangrijke voor de evolutie van de aarde en diens mogelijkheid tot groei. Spirituele informatie en begrip van je omgeving beschermt en vermindert het risico op vergissingen.

 

Deze New Earth Teacher cursussen, 10 in totaal, ondersteunen Moeder Aarde, jezelf en al het leven in deze veranderingen. Je wordt ingewijd in de nieuwe energieën, je krijgt geleide meditaties en je leert ceremonies uit te voeren die andere mensen inwijden. Je krijgt werktuigen en technieken zodat je dit belangrijke proces kunt begrijpen en kunt assisteren. Ook voor je eigen welzijn en dat van je omgeving krijg je informatie wat je beschermt en je stimuleert te groeien.

 

Deze informatie is zo belangrijk dat als je de opleiding volgt, zelf meteen al vanaf Niveau I, leraar bent en dat zo een goede verspreiding van deze informatie garandeert, vandaar de naam Nieuwe Aarde Leraar. Iedereen mag mee doen! Om deze cursus te volgen heb je geen vooropleiding nodig, alleen de liefde voor Moeder Aarde, het medeleven en de behoefte in je hart haar, jezelf en anderen te helpen in de groei naar een hoger bewustzijn.

 

Voor meer informatie kijk op:  www.goldenmovements.com  

 

Voor inschrijving ga naar: www.opleiding.rosquin.net

 

 

Op 14 en 15 april in Antwerpen geleid door Angelina Philips

Van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen.

Kosten 185 euro.

 
Opleiding.Rosquin Centrum voor vitaliteit en persoonlijke groei
 
Guy Rosquin
Coach & Trainer
BBC Belgium bvba
Generaal Lemanstraat 20 B1
2600 Berchem - Antwerpen
guy@rosquin.net
www.opleiding.rosquin.net
mobile: +32 (0)486 442453
 
Add me to your address book... Want a signature like this?
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy