Sukhi Home. Kunst en originaliteit

Sukhi Home vzw, Leuven (B)

31/10/2013

Trefwoorden: Sukhi Home, Nepalese verkoopdag, straatkinderen, Kathmandu 

 

Kunst en originaliteit
Binnenkort is het weer zover! Sukhi Home VZW organiseert op 11 november 2013 een Nepalese verkoopdag ten voordele van het bouwproject voor straatkinderen in Kathmandu, Nepal. U bent van harte uitgenodigd en wij hopen u te mogen verwelkomen op deze dag vol kunst en originaliteit.

De activiteiten vinden plaats in Barvista (Oude Markt 7-8, 3000 Leuven). Bekijk de locatie hier.
       
   
 

 
Sukhi Home vzw
 
Vzw Sukhi Home is een vereniging met een langetermijnvisie en heeft als doel een aardbevingbestendig kindertehuis te bouwen voor het Belgisch project ‘Kids Shangrila Home’ in Kathmandu, Nepal, tehuis opgericht in 1995. De huur en andere algemene kosten lopen te hoog op en met een eigen tehuis willen wij zekerheid geven aan de huidige en toekomstige Shangrila-kids.

Dankzij de medewerking van al onze sponsors en dankzij de opbrengst van vele activiteiten, is er reeds een bouwgrond aangekocht in het dorpje Sankhu, op zestien km van Kathmandu.
Nu nog bouwen!
Om een droom waar te maken voor zoveel kinderen die aan hun lot werden overgelaten. Een droom van een toekomst die ze niet hadden, maar nu toch kunnen koesteren. Een droom die ze écht kunnen gaan beleven.

Daarvoor werd de Vzw Sukhi Home in het leven geroepen. Sukhi Home zoekt fondsen om de bouw te financieren om op die manier een nieuwe en veilige thuis te creëren.
 
 
 
Wil u graag een steentje bijdragen?
Dat kan!
 
In België via: 
IBAN: BE 89 0882 2234 2785
BIC: GKCC BE BB (BELFIUS)

In Nederland via:
IBAN: NL 23 ABNA 058 18 19 144
BIC: ABNANL2A (ABN AMRO)

Op naam van SHANGRILA HOME V.Z.W. met mededeling ‘BOUWPROJECT’ 

Fiscale attesten worden uitgegeven door Shangrila Home voor stortingen vanaf €40 per jaar
 

www.sukhi-home.org
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy