Vind je innerlijke leraar, ademhalingsyoga en veel meer

Nangten Menlang Belgium, Kluisbergen (B)

27/09/2013

Trefwoorden: ademhalingsyoga, Tulku Lobsang, Tantrayana, cupping


Vind je innerlijke leraar, ademhalingsyoga en veel meer.

Beste mensen,

We zijn heel blij dat we in oktober terug Tulku Lobsang mogen verwelkomen in België.
We hebben een heel mooie agenda:

Tsa Lung Retreat - Ademhalingsyoga Retreat (21-25 oktober 2013)

Tsa Lung is een serie van fysieke oefeningen waarin men intensief aan de slag gaat met de subtiele lichaamskanalen en de subtiele wind die erin uitmondt. Het is een zeer dynamische en krachtige praktijk waarbij via specifieke bewegingen, ademhalingstechnieken en visualisaties onze lichaamskanalen worden geopend, zodanig dat onze energie vrij kan stromen.

Hoe kan deze praktijk een invloed hebben op uw leven?
Deze oefeningen zullen helpen om je stresslevel te verminderen, je voelt je fysiek fitter, je mentale welzijn verhoogt en het helpt je in je spirituele groei.

Tulku Lobsang Rinpoche leert ons deze waardevolle en authentieke techniek afkomstig uit het Tibetaans Boeddhisme.

Er is geen voorkennis nodig voor deze retreat.

Meer info en inschrijven: klik hier

Vind je innerlijke leraar (workshop: 26 oktober 2013)

Tulku Lobsang zal ons op weg helpen in de zoektocht naar onze innerlijke gids. Het vinden van onze innerlijke leraar is de weg naar vrijheid. Door de transformatie van onze negatieve emoties en gedachtenpatronen komen we steeds dichter bij onze ware natuur en kunnen we blijvend geluk ervaren.

Meer info en inschrijven: klik hier.

Avondlezing: Liefde en gezondheid ( 26 oktober 2013)

In deze lezing zal Tulku Lobsang onze harten en onze geest openen voor een dieper begrip van liefde vanuit het Tantrayana Boeddhisme perspectief. We spreken allemaal over liefde. We willen allemaal liefde, we zoeken liefde, we hebben liefde nodig. Maar waarom is liefde zo belangrijk? Wat doet liefde met ons? Liefde maakt ons gezond. Liefde geeft ons kracht. Liefde opent niet alleen ons hart en onze geest, maar ook ons lichaam. Liefde is een methode om blokkades op te heffen, wat een diepe impact heeft op onze gezondheid, want blokkades verstoren de doorstroming van energie en veroorzaken zo emotionele en lichamelijke problemen. Liefde is het beste medicijn voor alle ziektes. We zullen meer leren over de verschillende dimensies van liefde en de mogelijkheden om onze aangeboren liefde te vergroten en verdiepen. Dit kan onze gezondheid en ons leven veranderen.

Meer info en inschrijven: klik hier

Fysieke blokkades opheffen via Cupping ( workshop - 27 oktober 2013)

In de Traditionele Tibetaanse Geneeskunde is cupping een veel gebruikte behandelingsmethode. Cupping heft blokkades op en laat de energie in het lichaam stromen. Deze behandeling gebeurt meestal op de rug, hier bevinden zich immers veel punten die verbonden zijn met de organen. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, met als gevolgd een betere bloedtoevoer naar huid en spieren. In deze workshop geeft Tulku Lobsang een theoretisch overzicht en de mogelijkheid om te oefenen.

Er is geen voorkennis vereist om deze workshop te volgen.

Meer info en inschrijven: klik hier

Copyright © Tulku Lama Lobsang FV | Vrijstelling BTW art. 44, §2, 11° | Webdesign:  ziep.be
Stationsstraat 120 - 9690 Kluisbergen | maaike@tulkulobsang-organizer.org | 0477/79.50.23.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy