Kies de workshop die bij jou past

Hans Lampaert, Gentbrugge (B)

18/10/2013

Trefwoorden: Hans Lampaert, Kathleen De Baere, Andalousisch, Kathleen Nobus 

 
Boeiende workshops in Andalusië aan 460€ met inbegrip van én de workshop, 6 overnachtingen, 3 maaltijden en drank per dag.
Keuze uit: genietweken, intuïtief schilderen, je stem gebruiken, yoga, meditatie, ademen, coaching, tantra, sjamanisme, paardrijden, emotioneel lichaamswerk, stilte… www.elriodelavida.com

 
 
Genietweek
Een hele week genieten, genieten en nog eens genieten.
Dagelijks geniet je van een heerlijke massage naar keuze; gezichtsmassage, lichaamsmassage, voetreflexologie…

Dagelijks genieten we van heerlijke vegetarische maaltijden, al dan niet samen klaargemaakt.

Dagelijks genieten we van de stilte in deze natuurpracht.

Dagelijks genieten we van yoga, meditatie en wandelen? Een uitstap naar een Andalousisch dorp of stad, de prachtige stranden? Of gewoon van de zon…

Dagelijks genieten we van oprecht contact en boeiende gesprekken over het leven, over jezelf (je kan ook individuele gesprekken aanvragen, inbegrepen in de prijs).
Hans Lampaert en Kathleen Nobus

 
Coaching voor een gevoelige man
Durf jij je als gevoelige man tonen zoals je bent?
Deze coaching is specifiek gericht naar hoe je als man omgaat met je emoties of gevoeligheid, soms niet goed wetend hoe gevoelens in deze wereld passen, soms aarzelend, zich afvragend…wat doe ik met mijn gevoelens, in welke mate duw ik die best weg? Durf ik mij echt tonen zoals ik ben? Mag ik mij echt tonen zoals ik ben?
De oplossing?
Jezelf veranderen tot je goed genoeg bent? Trouw zijn aan anderen, je in je werk gooien, een betrouwbare man zijn voor anderen maar….niet voor jezelf?
Het werkt niet...
 
Hans Lampaert
 
 
Wat als je een hele week niets anders aan je hoofd had dan ‘jezelf’
Deze week staat in het kader van stilstaan bij jezelf. Het kan gaan van oude patronen tot steeds terugkerende moeilijkheden, pijnen of verdriet.
Ik ben je klankbord … ik help je op jouw maat.
Waar ik je vooral wil bij helpen is bij dit alles de essentie niet te verliezen … en is jouw essentie niet zo duidelijk, dan maken we daar eerst werk van!
Er zijn minstens 2 gesprekken per dag. Niet alleen praten is belangrijk, er worden ontspanningsoefeningen en lichte yoga aangeboden en er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen of gewoon in alle rust te genieten in volle natuur.
Heb je een speciaal verzoek? Vragen staat vrij!
Kathleen Nobus
 
 
HET GESCHENK VAN AANWEZIG ZIJN
Het innerlijk lichaam voelen als één enkel energieveld,
alle mentale beelden los,
Aanwezig,
Zijn.
Tijdens deze week bieden we heel veel aandacht aan ons gevoel.
De hele dag door leven we in het NU, zijn we aanwezig, voelen we de kracht van het NU. We dalen diep af in ons lichaam, we voelen de energie in onze buik, armen, benen, hoofd, voeten, vingers, tenen…
Hans Lampaert en Kathleen De Baere


STILTEWEEK (voor beginners)
Kom in contact met wat er
echt
in jou
omgaat
Stilte. Zo leeg en toch alles omvattend. Stilte is een enig mooie manier om in aanraking te komen met je essentie. Als alle lawaai van de snelweg, de wegenwerken of spelende  kinderen en grasmaaiende buren…. - maar vooral binnen in je - tot zwijgen komt, kom je in staat te ont-‘moeten’, is er minder afleiding, kun je jezelf beleven.
Wie durft het avontuur aan?
PROGRAMMA
Op de eerste dag gaan we ons verdiepen in wat stilte is. We creëren een omgeving waarbij zo weinig mogelijk prikkels van buitenaf zijn ….We denken daarbij niet enkel aan het gebruik van telefoon en computers, ook het contact met anderen.
De volgende dagen trekken we de stilte in: dit betekent dat we de gehele dag in stilte zijn, ook gedurende de maaltijden.
Hans Lampaert en Kathleen De Baere
 
Voor meer informatie:
Contacteer Hans Lampaert en Kathleen Nobus via www.elriodelavida.com

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy