Allerheiligendriedaagse - wandeltocht 1, 2 en 3 november voor M/V

MannenWerk, Heverlee (B)

08/10/2013

Trefwoorden: MannenWerk, wandeltocht, Santiago De Compostela, Via Mosana

  

We hebben al een aantal meerdaagse wandeltochten voor mannen georganiseerd en telkens was het een bijzondere ervaring te merken hoe 'op weg' de wensen van de deelnemers vervuld werden. 

Ook voor de komende Allerheiligendriedaagse - op 1, 2 en 3 November - verwachten we heel wat goeds. Deze editie is bijzonder - voor Mannenwerk althans - daar ze openstaat voor zowel mannen als vrouwen.
 

 
Praktisch volgen we deze 3 dagen de oude Pelgrimsroute naar Santiago De Compostela, van Aken (Duitsland) tot Luik. Dit stuk is een voorloper van de 'Via Mosana' (weg langs de Maas). In totaal leggen we ongeveer 50 km af in 3 dagen. 
 
De bijdrage voor organisatie en begeleiding bedraagt 150 euro/pp. Daarnaast is door deelnemers ongeveer 100 euro te voorzien voor overnachtingen en maaltijden onderweg (voor de 3 dagen - 2 nachten). Meer info en inschrijven via de site.
 
Het volgend mannenweekend staat gepland voor 14-15 december. Dit weekend gaat door in het Tibetaans Instituut in Hoei. Een plek die ondertussen welgekend en gewaardeerd is bij de mannen die er al hebben deelgenomen. Hiervoor kan ook reeds ingeschreven worden.
 
Om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten, kan u zich aanmelden voor de Mannenwerk nieuwsbrief.
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy