Begin 2014 met het schrijven van jouw boek!

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

19/10/2013

Trefwoorden: Geert Kimpen, Christine Pannebakker, Heer, Haute-Meuse

 

 

Beschrijving: geertenfamilie.jpg

Beschrijving: geertbos.jpg

Beschrijving: geert2014.jpg

Meer weten?

 

De Oud & Nieuw Schrijfweek

Begin 2014 met de verwezenlijking van jouw droom…
Jouw eigen boek

Van 28 december tot en met 4 januari

Met bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker

Stel je voor…

je droomt van een boek. Je wilt een mooi, ontroerend, spannend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen. Wij geven jou de sleutel. In Massembre, de ‘groene parel van de Haute-Meuse’, in de Belgische Ardennen.
 

Laat je inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn.

Vier een sprookjesachtige Oudjaarsavond met mensen die dezelfde dromen hebben. Beleef een magisch ritueel. Geniet van een culinair diner. Klink met elkaar op een nieuw begin. Start het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsduik in de Massembre.

Kies uit 18 schrijfworkshops diegene uit waar jij juist nu behoefte aan hebt – of volg ze allemaal. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.

Welkom op de Oud & Nieuw Schrijfweek! Een magische week waar dromen werkelijkheid worden.

Het is tijd voor jouw grote droom, jouw eigen boek!   

Schrijf nu in om zeker plaats te hebben!

Voor wie?

Voor iedereen die zijn schrijfwens serieus neemt en een week lang in zichzelf wil investeren. Voor zowel beginnende als gevorderde auteurs, zowel fictie als non-fictie. Voor wie voelt: dit is het moment.


Wat gaan we doen?


We gaan aan de slag met jouw idee, jouw tekst, jouw verhaal. We krijgen scherp wat jou voor ogen staat en hoe je deze wens tot werkelijkheid kunt brengen. Jij en jouw boek zijn het uitgangspunt. Onze doelstelling is dat jouw boek straks in de boekhandel ligt.

Hoe?

Wij sturen jou een “Schrijfplan” dat je op voorhand voor ons invult zodat wij weten wat jou voor ogen staat.

Jij krijgt gedetailleerde feedback op dit Schrijfplan, en hebt persoonlijke coaching gesprekken waarbij wij helpen jouw plan te realiseren en jij ons ál je vragen kunt stellen. 

Daarnaast geven we dagelijks workshops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, het geheim van een non-fictie bestseller, plot, personages, synopsis, hoe je een uitgever vindt, voor- en nadelen van self publishing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… het grootste geheim van de schrijver.

Bovendien verrassen we je nog met tal van andere activiteiten, kun je vrijelijk uitwisselen met medecursisten met dezelfde droom en verblijf je in jouw kamer. Aan jouw bureau kun je in alle vrijheid schrijven, zonder alledaagse afleidingen. Vanzelfsprekend kun je ook uitwaaien, struinen door de bossen of een cappuccino drinken in het nabijgelegen Franse stadje Givet.

Door wie?

Schrijvers Geert Kimpen en Christine Pannebakker zijn jouw gastheer en –vrouw op deze Schrijfweken. Ze geven iedere dag workshops en ze begeleiden je in persoonlijke coaching gesprekken.

Zowel Geert Kimpen als Christine Pannebakker zijn gezegend met een droomdebuut. Christine’s boek Wie ben ik stond in de top 25 van best verkochte boeken 1996. Na een interview in weekblad Margriet schreven 15.000 mensen zich in voor een Wie ben ik dag. Van Geert’s debuut De Kabbalist zijn al 28 drukken verschenen, het boek werd in 15 talen vertaald.

 

Beschrijving: geert20141.jpg

Interesse? Schrijf snel in, want deze week zit meestal snel vol.

Alle info:   www.geertkimpen.com

 

 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy