Tantrika. Inwijdende Vrouw, Tantrische Minnaar

Terra Luminosa, Maldegem / Brussel (B)

02/11/2013

Trefwoorden: Terra Luminosa, Tantrika, tantrisch, Koningsteen

  


Tantrika

Inwijdende vrouw, Tantrische Minnaar

Tantrika maakt deel uit van het Tantra-traject Tribal Tantra, een reeks van 6 weekends tot juni 2014.
Tribal Tantra, een ontmoeting met de Sensuele, Seksuele en Sacrale Energie, is toegewijd aan tantrische, taoïstische en sjamanistische experimenten, spelen, actieve meditaties, het proces aangaan van Heling van de Vrouwelijke en de Mannelijke Intimiteit.
Dit alles laat je toe om volop van je Levenskracht te genieten en je orgastisch potentieel te verhogen in een meer Yin-gerichte seksualiteit, om in het dagdagelijkse de seksualiteit te beleven die je altijd al hebt nagestreefd en om binnen te gaan in de Volheid van het Leven.
Alleen of in koppel, kom LEVEN en voel de zachtheid, de tederheid en de warmte van ware hartsverbindingen waar het Sacrale zijn natuurlijke plek in vindt.
 
“Tantrika” biedt je de mogelijkheid om je vertrouwen te bekrachtigen in jezelf en in je Mannelijke en Vrouwelijke energie. Spreek je scheppingsvermogen aan, je seksuele kracht.
In een veilige en respectvolle omgeving verken je de tantrische en taoïstische praktijk om je energie zodoende te ontplooien.
 
Dit weekend, die je los van de hele reeks kan volgen, is open voor singels en koppels, met of zonder Tantra-ervaring.
Als singel is dit ook een gelegenheid om de andere te ontmoeten op een meer authentieke manier, voorbij de maskers.
Als koppel kan je je relatie verdiepen en de rollenspelen, waarin wij zo gemakkelijk verzanden, ontwaren en deblokkeren.
 
Er zijn geen seksuele betrekkingen gedurende de sessies.

Begeleiding
 alain2013
Alain Art

Mijn professionele opleiding is in 1991 met de Sacrale Dans begonnen. Jaar na jaar werd ze aangevuld met de dans van de 5 ritmes, mannengroeigroepen, massageopleidingen, shamanistische praktijken, yoga en talrijke Tantra workshops.

Het zoeken naar de betekenis van de woorden Liefde en verbinding doorheen deze Oosterse benadering alsook het beleven ervan in deze huidige tijden en maatschappij vormen mijn persoonlijke en professionele drijfveer.

Dit heeft mij geleid tot het bewandelen van de meeste afgelegen plekken, zowel figuurlijk (doorgedreven opleiding in Tantra bij het Tantra Skydancing Instituut in Frankrijk, lichaamsgerichte psychotherapie, intensieve opleiding in Tantrische massage) als letterlijk: reizen door het Himalaya gebergte, door de woestijn....

Ik laat me graag inspireren door de werken van Barry Long, Margot Anand, David Daïda, Osho, Daniel Odier en Denish Dutrieux.

Mijn dank gaat ook naar alle vrouwen en mannen, die mij doorheen de simpele dagelijkse tot de diepe inwijdende ontmoetingen de kleurrijke en geurrijke smaak van het Leven telkens opnieuw laten beproeven.


Met bijzondere dank aan Kathleen De Baere en Patrick Schorven die met hun persoonlijke kwaliteiten de nodige ondersteuning bieden tijdens dit weekend.


Plaats
Koningsteen, Oxdonkstraat 168, 1880 Kapelle op-den Bos

Kostprijs
Tantrika-stage: van 190 € tot 280 €, afhankelijk van de gekozen formule (zie op de website voor meer info)


Verblijfskosten
160 € voor het hele weekend 
 

Inschrijving
Stuur een mail naar
alain_art@hotmail.com of bel naar 0495 22 73 62.
 
 
Op onze website, vind je alle nodige informatie over “Tantrika” 
www.terra-luminosa.com
ga naar Agenda -> Tribal Tantra


 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy