Authentiek Leiderschap

Kernkracht - Kuleuven, Pellenberg (B)

10/12/2013

Trefwoorden: Kernkracht, Kuleuven, leiderschap, Pellenberg

 
KernKracht
 

Authentiek leiderschap als leidinggevende 
Kernkwadranten geven de richting

 

16, 23 en 30 januari 2014

                                              

Deze vormingscursus is bedoeld voor alle leidinggevenden die de methodiek van kernkwaliteiten grondig willen leren kennen en beleven als wegwijzers op hun pad naar effectief leiderschap en die deze ook willen leren toepassen in hun organisatie, afdeling, team of project.

Om te groeien naar een bezielde en creërende organisatie kan de leidinggevende zich bewust worden van wat er reactief werkzaam is in zichzelf. Door verdieping verkrijg je de kundigheid jezelf hierin steeds verder te sturen, zodat het spelende, vernieuwende en verbindende meer kan toegelaten worden.

In relatie met anderen kunnen we meer bewustzijn ontwikkelen, om vanuit dat ‘weten’ zichzelf, het team en/of de organisatie te sturen naar het gewenste doel.

Het Kernkwadrant is een methodiek die kan ingezet worden voor elke relatie in het persoonlijke leven en op het werk. Het is een handig instrument om functionerings- en evaluatiegesprekken te houden, stresssituaties beter te beheren en conflicten duidelijk in beeld te brengen om tot de gewenste oplossingen te komen. Dit maakt vastgelopen energie weer vrij, om afgestemd en gelijkgericht naar (de gestelde) doelen te werken.

Meer informatie vindt u op www.kernkracht.be.

Ontdek de kracht van Morele oordeelsvorming op 9 januari: Lees meer
Maak ook kennis met organisatieopstellingen op 10 januari:  Lees meer
Leer meer over Effectieve organisatieprocessen op 21 januari : Lees meer

www.kernkracht.be               info@kernkracht.be
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy