Puck, plezante school voor persoonlijke groei

De Boerderie, Beverlo (B)

09/12/2013

Trefwoorden: De Boerderie, Puck, assertiviteit, Beverlo 


Puck, plezante school voor persoonlijke groei.
Lessenreeksen en workshops

 


 

 
DE MISSIE VAN PUCK
 
Puck is er om iedereen die wil te helpen bevrijden van wat is aangeleerd en niet bij het eigen zelf hoort en op die manier voldoende veerkracht te ontwikkelen om vanuit zijn eigen intuïtie en gevoel de weg naar zijn eigen legende te vinden en te durven gaan. En dat op een lichte en plezante manier. Groeien kan ook heel leuk zijn!
 
Zondag 15 december van 14u tot 17u: infodag.
Kom kennismaken met Puck en ontdek wat de Puckschool voor jou kan betekenen
 
 
Wekelijkse lessen:
 
Puck brengt je in beweging:

ex_pilates.jpg

Pilates:
Pilates is een rustige en bewuste vorm van lichaamstraining. Het maakt je niet alleen heel sterk, maar houdt je ook soepel en verbetert je lichaamshouding. Een prettige bijkomstigheid is dat het ook nog eens zorgt voor een strakker lichaam.
Elke maandag om 10u, 18u30 en 19u30
Elke donderdag om 18u30 en 19u30

Relaxatie Yoga:
Deze vorm van yoga is vooral gericht op leren ontspannen, waarbij we werken met vrij eenvoudige yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie meditaties.
Elke maandag om 20u30

Veerkracht Yoga:
In deze cursus trachten we door het bewust uitvoeren van de oefeningen langzaam maar zeker meer controle te verwerven over ons lichaam en onze geest. Bovendien leren we hoe we onze energie terug vrij kunnen laten stromen en zo tot nog een hoger bewustzijn kunnen komen.En het uiteindelijke doel is veerkrachtig en blij in het leven te kunnen staan!
Elke donderdag om 20u30

Workshops en evenementen:

Vrijdag 13 december van 9u30 tot 17u: Puck in zevenvoud
Maak kennis met de 7 chakra’s en ontdek niet alleen wat ze over jou kunnen vertellen, maar ook hoe je ze weer in evenwicht kan brengen. Zo sta je weer heel wat steviger in het leven
 
IMG_0784.JPG.JPG

Vrijdag 20 december om 19u30: Winter Zonnewende Feest
We vieren dat de dagen weer gaan lengen. En dat doen we op een plezante manier: we zingen mantra’s, dansen een beetje en doen een klein overgangsritueel. Daarna zijn er een glaasje bubbles en lekkere hapjes.

Zondag 9 februari van 9u30 tot 17u: Puck ruimt op.
Krijg inzicht in de opgestapelde rommel in je huis en in je hoofd. Laat dan de warboel los en ontdek wie je werkelijk bent en wat je echt wil in het leven.
 
int_oefenzaal-01.jpg

Lessenreeksen:

Puck spreekt zich uit: start maandag 6 januari
Leer net als Puck op een geweldloze, eerlijke en liefdevolle manier communiceren. Misverstanden verdwijnen en het leven wordt er een stuk lichter op.

Blijf van mijn Puck!: start dinsdag 7 januari
Bepaal wie jij wil zijn en leer jezelf zijn, altijd en overal. Een cursus in spirituele assertiviteit en dat stevig met beide voeten op de grond!

Ontdek de Puck in jou: start dinsdag 7 januari
Kom terug in contact met je intuïtie. Leer weer te vertrouwen op je buikgevoel en luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft.

Bevrijd de Puck in jou: start donderdag 9 januari
Leer af wat je aangeleerd werd, maar niet bij jou hoort en word je eigen unieke zelf!
 
 
De locatie:

tuin3viooltjeslaag.jpg

De lessen van Puck vinden plaats op De Boerderie, een unieke locatie midden in het Limburgse groen. Je kan er niet alleen de lessen van Puck komen volgen, maar ook genieten van de warme gezelligheid van de B&B en de originele en zalige wellness.
 
Waar vind je ons?
Puck, plezante school voor persoonlijke groei
Eindertstraat 18
3581 Beverlo, Limburg
T: 011/402737

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy