Wil jij "Mirakels, Harmonie & Vrede" creeren in 2014?

Peter De Meyer, Berchem (B)

16/12/2013

Trefwoorden: soundhealer, chaos, Secret Solfeggio Frequencies, Berchem

 

Wil jij "Mirakels, Harmonie & Vrede"
creëren in 2014?

Peter De Meyer
Peter De Meyer (Soundhealer)

 

Ze zeggen vaak dat kunstenaars de prachtigste werken creëren vanuit chaos. Dat heb ik zelf meegemaakt als mens en als kunstenaar. Zo heb ik in mijn leven ook mijn portie chaos gekend. Heel mijn leven, zocht ik naar manieren om beter met de chaos in mijn leven om te gaan. Ik leerde meer over de wet van aantrekking. Deze wet van de aantrekkingskracht zegt dat we datgene aantrekken waar we voor staan. Dat betreft dingen, omstandigheden en mensen. Dit heeft te maken met de hoogte van de trilling die we vertegenwoordigen. Lage trillingen trekken lage trillingen aan en hoge trillingen trekken hoge trillingen aan.

Ik had op een bepaald moment genoeg van mijn eigen chaos en wou bewust mijn trilling verhogen. Jarenlang ging ik naar de zen-meditatie om de rust en vrede in mezelf te vinden. Ik ontwikkelde een manier van zijn waarmee ik rust kon uitstralen. Innerlijk kon ik nog steeds heel onrustig zijn. In mijn zoektocht naar harmonie, begon ik muziek te spelen met etnische instrumenten. Mijn muziekmomenten gaven me zoveel rust dat ik nu zowel uiterlijk als innerlijk meer harmonie heb.
Het bracht me bij mijn manier om me te verbinden met the Spirit - the Void - de Akasha Cronicles - het universum - de bron, ... hoe je het ook wenst te noemen, en dat is via "klank".

Tot ik in aanraking kwam met de Solfeggio Frequencies! Toen ontstonden meer en meer kleine & grotere mirakels in mijn leven!

 

Wat zijn nu
"The Secret Solfeggio Frequencies"?

The Secret Solfeggio Frequencies Hymne

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties, bekend als de ‘Original Solfeggio Scale' uit het boek ‘The Healing Codes of Biological Apocalypse' door Dr. Leonard Horowitz. Deze bijzondere frequenties werden eigenlijk herontdekt door Dr. Joseph Puleo, die naar men zegt het ‘als een prachtige mystieke ervaring heeft ontvangen'. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, (maar geheim gehouden werd) zeker in combinatie met het Latijn. Dit kan je horen in bijvoorbeeld Gregoriaanse gezangen maar ook in het oude Sanskriet vind je de gereciteerde mantra's.
Elke frequentie heeft een unieke trilling die de aura, de cellen en de dna raakt. Het luisteren naar deze frequenties kan helpen je hart te openen en de heling te versnellen.

 

Ik creëerde een isochronic toon
voor elke Solfeggio frequencie.

isochronic-tones

Isochronic tonen werken door de uitstoot van geluid op gezette tijden: de intensiteit van het geluid gaat bijna direct van 0 naar 100 en terug opnieuw in een gelijkmatig manier. Algemeen beschouwd als de meest effectieve Toon gebaseerde methode, produceren isochronic beats zeer sterke corticale reacties in de hersenen.

 

Ik luisterde een maand lang
naar mijn eigen muziek met de Solfeggio Frequencies
en toen gebeurde dit ...

seminar

"Ik volgde een driedaagse seminar in Nederland. 's Avonds ging ik in mijn hotelkamer in een diepe trance door naar mijn eigen-net-gemaakte cd te luisteren. Ik stelde vooraf de intentie om een "mirakel" te creëren. Dit als bewijs van de kracht van deze frequenties. De volgende dag won ik in deze seminar, een ticket voor de vervolgcursus, ter waarde van 2.500 euro ... en dit in een zaal waar meer dan 2000 mensen aanwezig waren." Mijn bewijs was er en ik besloot Healingconcerten te geven met The Secret Solfeggio Frequencies.
Uiteraard een succes! Ik besloot om de krachten van deze frequenties te delen met anderen ...

 

Vandaag lanceer ik een CD-BOX
met 6 "Secret Solfeggio Frequencies"
en 1 cd met alle Frequencies samen
...

en dit aan uiterst voordelige
éénmalige lanceerprijs
van €97 i.p.v.€140!

Exclusief verzendkosten.

the-secret-solfeggio-frequencies-cd-box

Ik ging verder met mijn muziek van "The Secret Solfeggio Frequencies". Ik besloot een maand lang naar één frequentie te luisteren en pas daarna de volgende frequentie te beluisteren. Ik wilde zien wat de positieve effecten waren in mijn leven. Ik wou de wet van aantrekking nog meer doorgronden. Het punt is dat de wet van aantrekking maar echt gaat werken als je je pijn, emotionele blokkades, beperkende overtuigingen opruimt. Net als een magneet werkt het aantrekkingsveld het beste als de magneet clean is. En dat is nu juist wat "The Secret Solfeggio Frequencies" voor jou kan doen!

"The Secret Solfeggio Frequencies" ondersteunen je in je proces om je pijn te healen en te vervangen door bijvoorbeeld: gelukkig zijn, de juiste persoon aantrekken, een andere jobaanbieding krijgen, diepere rust, bewustzijnsverruiming, meer ontspanning ...

Dit zijn die kleine en grote "Mirakels" die ons leven vorm geven!

 

Wat kunnen "The Secret Solfeggio Frequencies" voor jou betekenen?

The-SSF-cd-overzicht

 

 

The Solfeggio Frequentie 396HZ - UT QUEANT LAXIS

check-groenHet loslaten van belemmerende emotionele patronen

check-groen Het losmaken van angst en schuldgevoelens

The Solfeggio Frequentie 417HZ - RE SONARE FIBRIS

check-groenHet doorbreken van belemmerende emotionele patronen

check-groen Het losmaken van ongewenste situaties

check-groen Het in gang zetten van verandering

The Solfeggio Frequentie 528HZ - MI RA GESTORUM

check-groen Liefdesfrequentie

check-groen Transformatie

check-groen Wonderen

check-groen Repareren en helen van DNA-patronen

The Solfeggio Frequentie 639HZ - FA MULI TUORUM

check-groenVerbinding van de linker- en rechter hersenhelft

check-groen Heling van relaties

The Solfeggio Frequentie 741HZ - SOL VE POLLUTI

check-groenInnerlijk weten

check-groenHet ontwaken van de intuïtie

The Solfeggio Frequentie 852HZ - LA BII REATUM

check-groenOnvoorwaardelijke liefde

check-groen Terugkeer naar spirituele orde

The Solfeggio Frequentie ALLE FREQUENTIES SAMEN IN EEN FREQUENTIE

check-groenNaar wens je eigen intentie plaatsen

 

Ga je voor Harmonie en Vrede in 2014?

Elke maand naar één cd luisteren, mediterend of terwijl je inslaap valt, zorgt ervoor dat je je leven opnieuw kan vormgeven.

Je komt terug "in the flow", vindt harmonie, rust en vrede. Daarnaast is het zo, dat de muziek gecomponeerd voor elke "Secret Solfeggio Frequencie" gechanneld zijn voor die specifieke frequentie.

De combinatie van mijn muziek met brainwaves en The Secret Solfeggio Frequencies zorgt voor zachte, nieuwe inzichten, gedachten.
Het brengt transformatie waar nodig is.

 

Wat anderen vertellen over
The Secret Solfeggio Frequencies?

Ik gebruik de cd's vooral als ik chaos voel in mijn hoofd. Dan kies ik één van de cd's op basis van waar ik op dat moment nood aan heb: loslaten/doorbreken oude patronen, transformatie, ... . De muziek helpt me om het denken stop te zetten door te luisteren, naar binnen te gaan. Het is gemakkelijker om met behulp van deze cd's in trance te gaan door de meditatieve frequenties. Ik heb ervaren dat hierdoor een proces in gang gezet wordt. Dat merk ik bijvoorbeeld doordat ik begin te dromen ... . De moeite waard dus als ondersteuning bij een persoonlijk groeiproces en als hulpmiddel om rust te vinden en contact te maken met je onderbewustzijn. Els Dens, Lazuli-Coach
Ik ben Els Ledeganck van Shiningcircles, ik gebruik de cd's van Solfeggio op de achtergrond bij coachings, bij meditaties en soms in mijn yogales. De cd's brengen je in een andere staat van bewustzijn en totale ontspanning op een subtiele manier. Ook bij reiniging van ruimtes: oa in de kamer van de kinderen en als mijn dochter onrustig is bij het slapengaan, laat ik deze spelen op de achtergrond waar ze regelmatig zelf achter vraagt of ik die muziek wil opleggen. De frequenties werken zeer helend en elk op een ander thema, voor mij een echte aanrader om in diep contact te komen met je ziel.
Dankzij die klanken ben je weer verbonden met de Bron van alle " zijn". Alle emoties, levenslessen die je tot heden meemaakte, worden geheeld. Door op vrijdag 13 jan 1989 in coma te zijn beland door een ernstig auto-ongeval waarbij 50% van mijn lichaam, jarenlang zonder gevoel was, ging ik op zoek naar de helende bron in mezelf. Ik kwam bij Peter De Meyer terecht. Bij elk healingconcert van Peter werden meer en meer cellen wakker. Ik ben voor 90% genezen dankzij die healingsounds! De slapende atomen (die uit bewustzijn bestaan!) werden gereactiveerd. Bij het laatste healingconcert werd mijn hand die jarenlang zonder gevoel was terug tot leven gebracht! Wat medici niet kunnen, deden deze klanken. Nogmaals bedankt Peter, ik geef je toestemming om deze info openbaar te gebruiken.

 

Bestel NU de CD-BOX van
"The Secret Solfeggio Frequencies" aan deze éénmalige lanceerprijs van € 97 i.p.v. € 140

(Exclusief Verzendkosten)

The-SSF-Box-overzicht

Bestel nu The secret solfeggio frequencies cd box

voor 5/1/2014
Levering in België binnen 24u.

Dit is mijn Kerst- & Nieuwjaarsgeschenk voor jou!

Extra De CD-BOX is ook jouw ideaal geschenkidee!

De cd-box is ideaal om te geven als geschenk voor Kerst & Nieuwjaar of verjaardagen. Op de doos staan de letters in goud gedrukt, het is immers niet zomaar een geschenk, het is een zeer waardevol geschenk. Je geeft niet alleen iets materieels, maar ook transformatie! Wij versturen uw bestelling binnen de 24 uur.

Extra Download de MP3 Bestanden

Wil je direct aan de slag en kan je niet wachten tot de cd's geleverd worden, dan kan je de cd's downloaden via mijn mp3- webshop. Die mp3- bestanden zijn van hoge kwaliteit en kun je op je iPod of andere mp3-speler zetten. Zo kun je ook The Secret Solfeggio Frequencies overal meenemen!

Twijfel je nog? Luister naar dit voorbeeld:

Ik snap dat het niet zo evident is om een cd te kopen als je het nog niet gehoord hebt. Beluister daarom eerst dit voorbeeld van alle frequenties samen:

Zie je geen audio player? Klik dan hier om het fragment te beluisteren. (een nieuwe pagina zal geopend worden)

Bestel nu The secret solfeggio frequencies cd box

Levering in België binnen 24u.

Succes,

Naam-peter

P.S. De cd-box The Secret Solfeggio Frequencies wordt de volgende dag opgestuurd na ontvangst van de betaling.

P.P.S. De lanceerprijs is slechts NU geldig en tot 5 januari 2014. Daarna kost het je € 140. Tempo maken dus!

P.P.P.S. Dit is een uniek geschenk voor degenen waar je van houdt. Pak je kans!

Klik hier om direct te bestellen >>>

Klik hier om naar peterdemeyersoundhealing.com te gaan >>>

Copyright 2013 | Peter De Meyer | The Secret Solfeggio Frequencies cd box

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy