Vrouwen in de kijker

Samtati, Duffel (B)

12/01/2014

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, Katty Wijns, godin, BorsbeekDit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
 

VROUWEN IN DE KIJKER

door Hilde Van Bulck
INHOUD

1. Intro
2. Van oervrouw tot godin: Workshop
3. Ode aan de vrouw: Debuut van Katty Wijns

4. Inspiratieprikje
 
1. INTRO
 
Ik heb er deze keer voor gekozen om mijn voorjaarsagenda per thema op te splitsen in plaats van alles in een grote nieuwsbrief te stoppen. Hierdoor krijg je kort na elkaar enkele nieuwsbrieven. Met deze nieuwsbrief wil ik DE VROUW graag in de kijker zetten, zowel voor de vrouw als voor de man. In de drukte van het dagelijkse over en weer rennen, vergeet je soms dat je als vrouw bepaalde noden en behoeften hebt, maar ook kracht en inspiratie negeer je wel eens. Als vrouw heb je er deugd aan om samen met andere vrouwen te lachen, huilen, dansen, dromen, mediteren en creëren. Wijsheden met andere vrouwen uitwisselen en opbouwen geeft je een nieuwe boost en een speelse uitstraling. Je relatie met je partner verdiept zich en wordt pittiger. Hieronder vind je twee activiteiten die de kwaliteiten van de vrouw in de kijker zetten. Je bent heel erg welkom om deel te nemen. 
          _________________________________________________________________
                     

Van oervrouw tot godin is terug van weggeweest. Op algemene vraag wordt deze reeks herhaald in een nieuwe formule.
Wil je je bevrijden en voorbij de schuld en de last van de erfzonde gaan ? Wil je contact maken met het diepgaand aardse wezen van de oervrouw en haar fabelachtige stabiliteit en evolueren naar de subtiele vibraties van de godin? Daartussen vind je al de schakeringen van de vrouw, in alle vormen, geuren en kleuren, in beweging en dans en vooral in je potentieel om oneindige liefde te leven. Vanuit die liefde kun je het hart van je man bereiken en kan mogelijk worden waarvoor man en vrouw voorbestemd zijn en waar je beiden diepgaand naar verlangt: bewust-zijn, vertrouwen en eenheid beleven. 

Wil je voluit genieten van je vrouwelijke essentie en je laten inspireren door de andere vrouwen in de groep? Wil je jezelf een waardevol cadeau gunnen?  De workshop Van oervrouw tot godin is dan misschien iets voor jou.

Voor deze workshop is het mogelijk een geschenkenbon aan te bieden aan een vrouw die een bijzondere betekenis voor je heeft. Stuur hiervoor een mailtje naar info@samtati.com

Van oervrouw tot godin

Van 3 tot en met 7 maart 2014
20 - 22 u

Schrijf je nu in

         ____________________________________________________________                     

3. DEBUUT VAN KATTY WIJNS
ODE AAN DE VROUW

PERSOONLIJKE UITNODIGING
 


 

POETISCHE WEERSPIEGELING VAN LEVENSERVARINGEN IN TAAL, KLANK EN BEELD 

Ik bied graag een platform aan voor creatief talent en verwelkom KATTY WIJNS, de vrouw in de kijker. Ze schrijft zo’n mooie teksten die ze post op facebook of publiceert op gedichten.nl. Ik vond dat ze meer te bieden had en dat haar werk algemene erkenning verdient. En zo startte onze samenwerking. Katty debuteert met ‘ODE AAN DE VROUW’, een poëtische weerspiegeling van haar levenservaringen in klank, beeld en taal. Ze wordt muzikaal begeleid door Wendy Thomassen. Een avond om puur te genieten, te ontspannen en elkaar te ontmoeten.
Ik laat haar even zelf aan het woord:
‘ODE AAN DE VROUW’ is een samenstelling van schrijfsels rond het ontdekken van het vrouwelijke zijn in ontmoetingen met andere vrouwen tijdens mijn laatste periode in mijn groei- en levensreis. Het gaat over het mysterie van de kracht van de vrouwelijke broosheid en schoonheid, pijnen, vreugdes, liefdes, sensualiteit, het groeien van kind naar ouderling, de beleving in het samen zijn, enz…
Er is in mijn hart ook dankbaarheid voor Wendy Thomassen die zich dadelijk bereid voelde om de muzikale begeleiding te verzorgen. Het is een zoeken geweest, een invoelen, een uitwisselen om uiteindelijk tot dit mooie geheel te komen :

ODE AAN DE VROUW, geliefde, partner, moeder, vrouw, zij…’
IK NODIG JULLIE ALLEN UIT OM STIL HOREND TE KOMEN GENIETEN

Katty heeft haar werk gebundeld in twee prachtige poëzieboxen. Ze bevatten haar creatief werk in wenskaartvorm en worden op 23 januari aan de debuutprijs van € 20 i.p.v.€ 25 aangeboden. Er is eveneens de gelegenheid om de poëzieboxen te laten signeren.

23 januari 2013 Borsbeek
20 - 22 u
€ 10/persoon (bubbels en versnapering inbegrepen)

Op voorhand aanmelden noodzakelijk met vermelding van het aantal personen.


Schrijf je in

            ____________________________________________________________

4. INSPIRATIEPRIKJE

Women are meant to be loved, not to be understood.
Oscar Wilde

          ____________________________________________________________
 

5. Nieuwsbrief onderwijs en opvoeding

Ik geef ook een nieuwsbrief voor onderwijs en opvoeding uit. 
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@samtati.com.

 
Hartelijke groet

Hilde Van Bulck

Expert in THE NEW TEACHING (TNT)
Systemisch opsteller
Auteur van 'De nacht van ons leven'
Stichter en bezieler van Samtati
info@samtati.com
www.samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
 


Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy