Overvloed in alle gebieden van je leven

SPRL Enthousiasme, Arlon (B)

17/01/2014

Trefwoorden: Ineke Van Lint, Enthousiasme, Gent, De Pinte


Creëer Permanente Overvloed in alle gebieden van je leven, door het toepassen van deze 12 stappen!

Als je voortdurend in angst leeft om niet genoeg te hebben (geld of liefde of vriendschap of om 't even wat...), zal het zo zijn.
Aangezien je meer krijgt van datgene waar je je op concentreert, krijg je in dit geval meer armoede, eenzaamheid, en alles waar je zo bang van bent.

Maar je kunt je geest herprogrammeren en instellen op Overvloed voor alle gebieden van je leven: financiële rijkdom, liefde, vriendschap, geluk, gezondheid, vertrouwen, inspiratie...

Je moet eigenlijk EERST een rijkdomsbewustzijn in je geest activeren, om rijkdom in de buitenwereld te kunnen aantrekken.
Je moet EERST een liefdesbewustzijn in je geest activeren, om liefde in de buitenwereld te kunnen aantrekken.
Je moet je dus EERST vanbinnen RIJK en GELIEFD voelen, om rijk en geliefd te kunnen worden.

Hoe je dit Overvloedsbewustzijn creëert, leer je in deze workshop.
Als je de 12 stappen naar Overvloed dagelijks toepast in jouw leven, komen rijkdom en liefde en alles wat je wilt, vanzelf naar je toe.

                                

Hoe creëer je een Bewustzijn van Overvloed?

NIET ZO : Voortdurende concentratie op armoede en eenzaamheid houden je gevangen in een somber energieveld en je gaat pover denken, pover besluiten nemen en pover handelen. En zo creëer je zelf armoede en eenzaamheid.

NIET ZO : Als je alleen maar affirmaties herhaalt als ‘ik ben rijk, ik ben geliefd’ maar je gelooft nog onbewust ‘ik ben arm, ik ben altijd alleen’, dan hebben zulke affirmaties geen zin.

            

WEL ZO : Je moet je voorstellen als rijk en geliefd, je moet daadwerkelijk een gevoel van rijkdom en liefde creëren en handelen als iemand die rijkdom en liefde verdient en er zich bewust van is.

Hoe je dit doet, leer je stap voor stap in deze workshop. De 12 stappen moet je niet zien als een vaccin dat jou voor eens en altijd immuniseert tegen armoede en eenzaamheid, maar als een geheel aan houdingen, denkwijzen en handelingen, die jou definiëren als een rijk en geliefd persoon. En zo zal Overvloed jouw leven binnen stromen.

Meer info

**********************************************************************************

Data: zaterdag en zondag 15 en 16 februari 2014, van 10u tot 17u30

Plaats: Twee dreven 30, 9840 De Pinte (bij GENT)

Bijdrage: Vroegboekkorting van 15 % indien je inschrijft en betaalt voor 1 februari. Dan betaal je 238 €. Vanaf 1 februari is de bijdrage 280 €.

Versnaperingen, koffie, thee, water en een broodjesmaaltijd 's middags zijn inbegrepen. Overnachting is niet inbegrpen. Er zijn B&B en hotelletjes in de omgeving.

Jouw plaats is gereserveerd na ontvangst van het bedrag van de workshop op het rekeningnummer:

SPRL Enthousiasme
IBAN BE54 3631 1393 2297
BIC BBRUBEBB

Wanneer de workshop wordt geannuleerd van onze kant uit, wordt het totale bedrag op jouw rekening teruggestort.
Wanneer jij jouw deelname annuleert, gelden de volgende voorwaarden: annulatie tot 15 dagen voor het begin van de workshop: jouw bijdrage wordt teruggestort (mits aftrek van 50 € administratiekosten); annulatie tussen 15 dagen voor het begin van de workshop en het begin van de workshop: jouw bijdrage wordt niet teruggestort.

De workshop wordt gegeven door Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster (zie hier de lijst boeken van Ineke Van Lint)

Inschrijving workshop: Ineke Van Lint, +32 (0) 497 87 44 24 of ineke@enthousiasme.info

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy