Herinnering: info-avond Vision Quest in Vamvakou, Griekenland

Belgische school voor sjamanisme, Rotselaar (B)

24/01/2014

Trefwoorden: Vision Quest, Vamvakou, Mark Anthierens, Diane Vrancken

 

   

 

Info-avond Vision Quest,
in Vamvakou, Griekenland

 

http://www.bsvs.be/layout/visionquest/006.jpg

 

Op dinsdag 28 januari is er een informatie-avond over de Vision Quest van 19 tot 21 uur in Huis Quelle 13, Kwellenbergstraat 13, 3110 Rotselaar.

Ben je op een kruispunt gekomen in je leven, wil je het roer volledig omgooien of juist een verdieping van je zielsbestemming ervaren? Dan is een Vision Quest iets voor jou.

De bedoeling van een vision quest is om je eigen levensvisioen te beleven. Zowel het visioen zelf als de manier waarop je het beleeft, is voor iedereen anders. Maar het is telkens een intens moment van zelfonderzoek en contact met de spirits. Dat contact laat niemand onberoerd en geeft iedereen die er voor open staat een krachtige vonk in de realisatie van zijn of haar zielsbestemming.

De ervaring geeft aan dat de beste manier om een vision quest te beleven, is wanneer je een poos alleen in de natuur verblijft zonder eten en onderdak. Dat bieden we aan in de inspirerende en krachtbevattende omgeving van Vamvakou, een klein dorpje in de Griekse Peloponnesos.

Om deze intense ervaring maximaal te kunnen beleven, bieden wij een inleefsessie en een voorbereidend weekend aan. Mensen die aan de vision quest willen deelnemen, worden gevraagd om ook de sessie en het weekend bij te wonen.

 

Programma

Info-avond 

dinsdag 28 januari van 19 tot 21 uur
in Huis Quelle
Kwellenbergstraat 13
3110 Rotselaar

Inleefsessie 

dinsdag 11 maart van 17 tot 21 uur
in Huis Quelle, Rotselaar

Voorbereidend weekend
met wake & zweethut

zaterdag 24 & zondag 25 mei
in Huis Quelle, Rotselaar

Vision quest

van maandag 2 juni
tot en met maandag 9 juni 2014
in Vamvakou, Griekenland

 

Je kunt je aanmelden bij Mark Anthierens op mark@bsvs.be en 0496/280.070 of bij Diane Vrancken op Diane@bsvs.be en 0494/461.746.

Voor meer informatie: www.schoolsjamanisme.be.


www.schoolsjamanisme.be

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy