Transformerende boeken om te koesteren

Enthousiasme, Arlon (B)

26/01/2014

Trefwoorden: Enthousiasme, opvoeden, blokkades, Ineke Van LintEen boek is je beste vriend!

Kies je beste vriend(en) uit onderstaande lijst transformerende boeken. Boeken die jouw leven veranderen. Boeken die jou niet onverschillig laten. Boeken waarin je jezelf herkent. Boeken die je leest en herleest. Boeken die je koestert. Boeken als jouw beste vriend.

Alle boeken zijn te verkrijgen op 1boek.nl (voor Nederlandse lezers) of via de webshop (voor Belgische lezers).

ZAL JE ALTIJD VAN MIJ HOUDEN?

Een boek over passie, pijn, liefde, romantiek en spiritualiteit in onze relaties. Een boek over Liefde. Niets waar meer over geschreven, gezongen, gesakkerd, gehuild, gepraat, nagedacht, gedroomd wordt. Liefde houdt ons duidelijk in de ban. Onze relaties nemen ons mee in een roes van heerlijke bedwelming.... zolang we verliefd zijn. Maar eens het "over" is komen we met een harde smak weer op de koude grond terecht ("de realiteit" zoals dat heet) en voelen we ons tekort gedaan, gekwetst, alleen en ellendig. We dromen van een ander of leggen ons neer bij ons lot. We houden ons veel te veel bezig met de vraag: "Zal je van mij houden?" Net of we niet anders kunnen leven dan met de liefde en waardering van een ander persoon.
Is er echt geen alternatief? Kan het alleen maar zo? Of is er een andere manier om te kunnen houden van iemand anders zonder er zelf aan ten gronde te gaan, zonder onszelf weg te moeten cijferen, zonder die knagende angst of hij / zij morgen ook nog van ons zal houden? Is er een manier om ook van onszelf te houden terwijl we van een ander houden? JA! Lees het in dit boek.

PIJNLIJKE RELATIES

Soms zie je het niet meer zitten in je relatie(s). Je zoekt koortsachtig naar een uitweg, praat er met niemand over - of met iedereen - en je komt maar niet tot een oplossing. Praten met een professioneel iemand die los staat van jouw situatie, kan jou helpen een helder zicht te krijgen op je problemen en tot het inzicht te komen van wat jou te doen staat om uit je impasse te geraken.
Dit is een boek met 75 authentieke verhalen van gewone mensen met herkenbare problemen wat betreft relaties – of het gebrek eraan. Ineke Van Lint, psychologe, toont hen, met haar gekende directe en spontane stijl, de weg naar meer harmonische en eerlijke relaties, met de ander en met zichzelf. Dit boek wil jou een hart onder de riem steken, jou laten zien dat je niet alleen zit met jouw problemen, jou laten meelezen en meeleven met de problemen van anderen, jou daarin jezelf laten herkennen en jou laten meegenieten van de aangeboden adviezen.

 

KRACHT

Dit boek bevat 365 krachtige uitspraken, voor elke dag een;
In het leven krijg je soms een opdoffer te verwerken. Hier krijg je op elke pagina een oppepper om je opdoffer te boven te komen.
De korte duidelijke teksten zullen jouw leven lichter maken en je elke dag een stuk dichter brengen bij je eigen liefdevolle Zelf.
Een boek om te koesteren, het hele jaar door, jaar na jaar.

KIES VOOR JE GELUK

Hoe word je gelukkig? Is geluk aangeboren of kan je je zelf gelukkig maken? Hoe doe je dat? Hoe maak je je eigen geluk? Gelukkig zijn is een keuze en hangt niet af van omstandigheden. Je hoeft niet te wachten op een nieuwe baan, rustiger kinderen, je droomprins(es), een groter huis of je volgende vakantie om gelukkig te zijn. Je bent de schepper van je eigen geluk, hier en nu, dag na dag, moment na moment. Hoe? Dat lees je in dit praktische, verhelderende boek, dat je via een reeks concrete oefeningen leert hoe je je eigen gelukshuis kunt bouwen. Je kunt meteen aan de slag!

WAT IS DE ZIN VAN JOUW LEVEN?

Dit handige, compacte zelf-help boek toont jou, via 44 concrete schrijfoefeningen, wie je werkelijk bent, wat je unieke opdracht is op aarde en wat je hier eigenlijk bent komen doen op Aarde.  Dit boek is voor jou als je het gevoel hebt dat het leven pijn doet, als je je ontevreden voelt, als je ’t gevoel hebt dat “er meer moet zijn”, als je alles hebt om gelukkig te zijn maar je bent het niet, als je niet weet welke richting je uit moet met je leven en als je geplaagd wordt door onzekerheid en innerlijke onrust.
Je bent hier op aarde met een doel. Jouw levensopdracht is uniek. Zoek en vind je unieke levenstaak. Dit boek brengt jou naar de antwoorden op deze existentiële vraag: wat is de zin van jouw leven?

CHOCO EN MAYONAISE - OVER OPVOEDING

Opvoeden is een avontuur. Je wist niet wat je te wachten stond, maar je begon eraan met goede moed. Je zou het allemaal wel voor elkaar krijgen. Maar waarom is opvoeden in de praktijk zo vermoeiend en moet je altijd zoveel keren hetzelfde herhalen? Is er dan geen andere manier van opvoeden? Kan je opvoeden zonder je moe te maken? JA! Toch wel! Lees het in dit boek vol praktische voorbeelden en grappige anekdotes, zo uit het leven gegrepen. Hét inspiratieboek voor alle opvoeders! 

BEVRIJD JE INNERLIJKE KRACHT

Leef jij ook vanuit je blokkades, voel jij je ook meestal moe, ben je je levensvreugde kwijt en loop je gefrustreerd rond, zoals 97 % van de mensen? Draai je rond in cirkeltjes en laat je je steeds maar afleiden van wat je echt wil? Weet je wel nog wat je wilt?
In dit werkboek leer je, via 53 schrijfoefeningen, bewust te worden van wat jou tegenhoudt om te bereiken wat je echt wilt bereiken. Je leert te ontdekken wat je echt wilt en terug in contact te komen met je innerlijke kracht. Van daaruit kan je harmonieuzer en stabieler in het leven staan.
Iedereen heeft de mogelijkheid zijn innerlijke kracht te ervaren en zijn leven te leven zoals het bij hem/haar past. Jij bent geen uitzondering daarop! Ook jij kunt succes hebben (op materiële en immateriële gebieden) en een leven vol voldoening creëren.

IK BEN GELUKKIG, JIJ OOK?

In dit kleine compacte boekje van 62 pagina's kan je lezen hoe je jezelf gelukkig kunt maken. Want geluk zit niet in de genen, heeft niets met toeval te maken en hangt niet af van de omstandigheden of van anderen. Waar heeft geluk dan wel mee te maken? Hoe komt het dat sommige mensen bijna altijd gelukkig zijn en anderen bijna nooit? Hoe word je gelukkig? Is geluk aangeboren of kan je je zelf gelukkig maken? Hoe doe je dat? In dit boekje kan je lezen dat gelukkig zijn een keuze is, dat geluk gestoeld is op vier pijlers, en krijg je voor elke pijler tien concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.

 ***********************************************************************************

Alle boeken zijn ook te verkrijgen als e-boek en onmiddellijk leverbaar na betaling.

Het zijn allemaal toegankelijke boeken, geschreven in een directe, makkelijk leesbare taal, vol praktische, concrete voorbeelden en alledaagse situaties die je gemakkelijk zult herkennen. De schrijfster biedt jou daadwerkelijke ideeën en hulpmiddelen aan om meteen mee aan de slag te gaan en je leven zelf in handen te nemen. Zo word je onmiddellijk de mede-schepper van je eigen leven!

Al deze boeken zijn te bestellen bij de schrijfster op haar website (klik op de afbeelding van het gewenste boek) of via mail bij ineke@enthousiasme.info.
Het boek 'Kies voor je geluk' is ook te vinden in de boekenwinkels.

Meer informatie: klik hier.

 

Enthousiaste groeten!

Ineke Van Lintineke@enthousiasme.info - www.enthousiasme.info


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy