Revolutionaire nieuwe slaaptechnologie ontwikkeld!

NeoQuartz Comfort Sleeping, Helmond (NL)

25/01/2014

Trefwoorden: magneten, kristallen, slaapervaring, nachtrust 
 
 
Slaapt u slecht, heeft u last van rug- of spierpijn, voelt u zich moe of wilt u juist preventief aan uw gezondheid werken? Het NeoQuartz matras of oplegmatras (wat u op uw bestaande matras kunt leggen) biedt u dankzij de unieke tussenlaag van magneten en kristallen de oplossing. Internationaal onderzoek bewijst overduidelijk de positieve werking van een magnetisch veld op de menselijke gezondheid.
 
Na jarenlang onderzoek, testen met materialen en optimaliseren is het NeoQuartz matras geboren. Het matras staat garant voor een unieke slaapervaring en helpt dankzij de unieke laag van magneten en kristallen om uw lichaam te herstellen. U brengt uzelf dus al slapend in een luxepositie, want terwijl u heerlijk wegdroomt, werken de lagen met magneten en kristallen in het matras aan uw gezondheid.
 
 

Gouden combinatie: comfortabel en gezond

Het handgemaakte NeoQuartz matras biedt u comfortabel genot en helpt u om (preventief) gezond te leven. U zult op dit zeer comfortabele wellness matras een heerlijke nachtrust ervaren. Bovendien vindt u met dit matras dankzij de speciale tussenlaag snel de weg naar dromenland (de diepslaapfase).

 
 

U kunt deze voordelen zelf ervaren. Na aankoop kunt u het NeoQuartz matras tot twee weken lang zelf uitproberen. Niet tevreden? Wij zoeken naar een passende oplossing of u stuurt de matras terug en betaalt alleen de verzend- en verwerkingskosten.
 
Bezoek voor uitgebreide informatie onze website www.neoquartzsleeping.nl.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy