Neem je eigen leven in handen en geef kinderen nieuwe kansen

Lazuli-Coaching Opleidingsinstuut, Berchem (B)

06/03/2014

Trefwoorden: innerlijk kind, Eva Storm, puber, ouders

 

hoofding-cjik

Neem je eigen leven in handen
en geef kinderen nieuwe kansen

Afzender: Eva Storm (bezielster van Lazuli-coaching)
Datum: 10 februari 2014

Cursus coach je innerlijk kind gegeven door Eva Storm

Pas als wij, als volwassene, de verantwoordelijkheid voor onszelf nemen en onszelf helen, pas dan kunnen wij een voorbeeld zijn voor onze kinderen. Kinderen hebben er genoeg van dat wij hen zeggen hoe het "moet", zeker als we het zelf niet doen!

Kinderen zoeken onbewust naar een voorbeeld en hebben een zesde zintuig voor situaties, communicaties die niet kloppen. Zij voelen aan wanneer ouders, leerkrachten, anderen niet integer zijn.

Het is de taak van de ouders om de kinderen te leren omgaan met VERANTWOORDELIJKHEID, VRIJHEID, GELUKKIG ZIJN, STERK STAAN IN HET LEVEN, ASSERTIVITEIT, vanuit een objectief standpunt. Maar meestal hebben wij een opvoedingssysteem dat we van onze ouders overgenomen hebben en geven wij onze eigen pijnen door aan de volgende generatie. We zijn zelf nog op zoek naar wie we zijn. Kinderen vragen niet “wat” ze moeten doen, maar eerder "ik zoek zelf uit wat ik wil doen" en leer me dan "hoe"?

En dit is de reden waarom Lazuli-coaching "Coaching vanuit het Coach je innerlijk kind vanuit je hart" is ontstaan.

Coach je innerlijk kind, geef kinderen een veilige omgevingKinderen hebben in deze maatschappij waarin we nu leven, meer dan ooit nood aan een “veilige” omgeving. Een omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn, kunnen groeien, zichzelf leren kennen.

Ook wij hebben hier behoefte aan. Weet jij hoe je de omgeving rondom jou “veiliger” kan maken, zonder je kracht af te geven?

De basis is
ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE!

Pas als we liefde voelen, komen we open te staan voor nieuwe leerprocessen, voor nieuwe ervaringen, voor de schoonheid van de buitenwereld. De meesten van ons, weten wel dat ze geliefd zijn, de vraag is échter: "voel je het?" En hoe kunnen we dit aanleren, zodat we dit "liefde voelen" wel aan de volgende generatie en onze huidige gezinsleden kunnen doorgeven?

Coach je innerlijk kind, iedereen ervaart liefde op een andere manierWist je dat iedereen “liefde” ervaart op een andere manier?

Veel koppels gaan uit elkaar, niet meer omdat ze elkaar niet lief hebben, maar omdat ze het niet meer “voelen”.

Wat ga je leren en ervaren in de cursus
"Coach je innerlijk kind"?

 •  Hoe communiceer je met je omgeving en kind?
 •  Hoe spreek je de liefdestaal van je kind? Hoe kan je je beter afstemmen op je kind?
 •  Hoe begeleid je je puber doorheen zijn moeilijke periode?
 •  Wanneer kom je tussen in een situatie? Hoe blijf je kalm in chaos?
 •  Hoe ga je om met jezelf? Hoe hou je jezelf in balans, zodat situaties buiten je "in balans" opgelost worden?

We gaan in de cursus "Coach je innerlijk kind" tegelijk aandacht geven aan het innerlijk kind in jou als naar de kinderen rondom jou. Je zal plots heel veel zaken beter kunnen plaatsen en je eigen kracht opnemen.

De 3 pijlers in de cursus "Coach je innerlijk kind" zijn Communicatie, Energie en Zelfkennis. Zo kan je als ouder/opvoeder al de eerste stap zelf zetten om je kind op zijn pad te helpen.
De cursus "Coach je innerlijk kind" dient niet alleen om je vaardigheden te vergroten maar ook om je eigen innerlijke proces te versnellen en je eigen innerlijk kind te helen.

Voor wie is de vierdaagse cursus
"Coach je innerlijk kind" bedoeld?

 •  Je bent een ouder, leerkracht die wil bijleren over onvoorwaardelijk communiceren met kinderen.
 •  Je hebt een zieletaak om met kinderen op zielsniveau te werken.
 •  Je wenst tijd te maken voor persoonlijke groei, nieuwe inzichten, patronen te doorbreken.
 •  Je wenst een liefdevolle relatie met je jezelf, partner en kinderen.
 •  Je wenst je zelfbewustzijn te verhogen.

 Door wie wordt de cursus
"Coach je innerlijk kind" gegeven?

Eva Storm is de bezielster van Lazuli-Coaching en Lazuli-kids. Het hele project is 15 jaar geleden gestart na een intense zoektocht om met haar kind en alle andere kinderen op een bewuste manier te communiceren. Eva heeft cursussen geschreven zodat ouders nu op een vlugge, diepe en praktische manier leren omgaan met kinderen rond respect, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast geeft ze ook opleidingen tot Lazuli-kindercoach, waar je leert om kinderen zowel één op één als in groep te coachen.

foto-expert-eva-storm-lazuli-coaching

Wat anderen zeggen over deze cursus?

Echt transformerend, ik had er geen besef van dat ik eigenlijk een kopie van mijn eigen moeder was en dit was juist wat ik niet wou.

Ik wou dat ik de verandering eventjes kon stopzetten... het gaat zo vlug...mijn 4 kinderen leren me nu zo veel.  

Eindelijk een cursus die niet alleen spiritueel inspirerend is maar ook met de voeten op de grond.

De cursus vond ik erg boeiend, interessant om meer over de kinderen van deze tijd te horen. Als lesgeefster: je bent erg enthousiast, gedreven, kundig, oprecht. m.a.w. geen verbeterpunten.  ik wou dat mijn man, dit ook zou volgen.  An 

Dag lieve Eva, het mailtje over de knuffelweek vond ik super! Ik kreeg meteen een warm gevoel en mijn liefdestank was gevuld. Die liefdestanken is zo iets eenvoudig en tegelijk zo krachtig. Het werkt elke keer. lieve groetjes, Sandra

Ik ben superblij dat ik eindelijk gestart ben met je cursus , stelde het altijd maar uit he !!! voel me al een heel ander mens hierdoor, het is echt iets van dat is het ..... een thuiskomen, thanks Monique

In de basiscursus kwam aan bod dat wanneer je zelf evolueert en bepaalde patronen doorbreekt, je omgeving ook reageert. Ik vind het heel mooi om te zien hoe mijn omgeving, vooral mijn partner, evolueert. Er is nu veel meer échte communicatie en openheid in onze relatie, iedereen heeft echt zijn plekje in ons gezin en straalt blijheid en liefde uit. Een mooie weg... Sarah

Dag Eva,  Ik kan mij er niet van weerhouden - om een dankwoordje tot jou te richten. Mijn intentie om in de cursus te stappen was, 'meer buikgevoel' te ervaren. Vanaf de eerste uren - de eerste dag voelde ik een helende Energie binnenstromen in mezelf, die mij heel veel rust bracht.... Heel veel herkenning en daardoor ook Erkenning in mezelf, wat mij 'kalmeerde' - en waardoor mijn innerlijk kind ineens werd herkend en Erkent....  Een grote on-rust in mezelf loste op, en daar was ik aan toe. Ik kan hiervoor niet anders dan Héél dankbaar zijn, voor de 'verhelderende' - kristalheldere - inzichten. Mijn 'ding' mijn 'taak' mijn gave is dat ook vééél duidelijker ook al wist ik dit als zeer lang en van kindsbeen af.... wat ik al spontaan toen deed....  Ik waardeer enorm wat jij doet en gedaan hebt.  De kinderziel van jouw kristalkind voelde ik zeer sterk aanwezig - vandaar dat ik het ook heel gemakkelijk kon binnenlaten, want ik filter heel graag....

Praktische info:

De vierdaagse cursus "Coach je (innerlijk) kind" start op :

dinsdag 15/04/2014 en gaat door op woensdag 16/04/2014, donderdag 17/04/2014 en vrijdag 18/04/2014.
Telkens van 13 tot 19 uur.

De cursus gaat door in Walpurgis, Mortsel.
Klik hier voor de routebeschrijving.

inschrijvingsknop

Past deze data niet in je agenda, schrijf je dan vrijblijvend in op de wachtlijst. Je komt dan als eerste te weten, wanneer de volgende cursus doorgaat.

Profiteer van dit tijdelijke aanbod en
breng gratis een tweede persoon mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus "Coach je innerlijk kind" voor slechts € 540 i.p.v. € 600.  (10% korting) 

Breng je nog iemand extra mee, dan betaald deze persoon géén cursusgeld. (enkel een bijdrage van €150 voor het cursusmateriaal, administratie, huur accomodatie, versnaperingen en gezonde kruidenthee).
Met andere woorden, kom je met 2 personen dan betaal je niet 1200 € maar slechts 690€ .
Dit is een korting van 540 € of 57,5 % !!!

Let wel : deze actie is slechts geldig tot 28/2/2014.
Aantal plaatsen zijn beperkt. 

inschrijvingsknop

Waarom geven we zoveel korting?

 •  De cursus "Coach je innerlijk kind" is zòo belangrijk, en de toekomstige generatie wacht op het juiste niveau van bewustzijn.
 •  Het is mijn levensmissie om het bewustzijn te verhogen zodat kinderen zichzelf kunnen zijn.
 •  Ik wens de gelegenheid te geven dat "beide" ouders, partners of vrienden, oma, opa ... kunnen komen. (leeftijd speelt geen rol !)
 •  Ik wens ouders te helpen het beste van zichzelf te "zijn".
 •  Al meer dan 250 mensen hebben de cursus "Coach je innerlijk kind" gevolgd en telkens sta ik zelf versteld van de transformatie. Dus waarom zou jij het dan niet doen?

Maak gebruik van dit
fantastisch aanbod!

Na inschrijving ontvang je een factuur waarbij je het bedrag kan overschrijven.

Neem je eigen leven terug in handen
en geef je kinderen nieuwe kansen!

Dit is een vierdaagse cursus waar we het zaadje planten om verdere groei te creëren. De cursus "Coach je innerlijk kind" is tevens de startcursus om de opleiding tot Lazuli-Mastercoach en Lazuli-Kindercoach te kunnen volgen.

Onvoorwaardelijke liefde is een bewuste keuze!

Kies bewust voor de cursus Coach je innerlijk kind!

inschrijvingsknop

of schrijf je vrijblijvend in op een wachtlijst.
Je komt dan als eerste te weten, wanneer de cursus doorgaat.

www.evastorm.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy