Verkorte Modulaire Beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Therapeut

Zonnevlecht International, Hamont-Achel (B)

12/03/2014

Trefwoorden: KMO-portefeuille, Zonnevlecht, Improvisio, Dennenhof

 

 
 
Nieuw in België:
Verkorte Modulaire Beroepsopleiding
Natuurgeneeskundig Therapeut & losse modules

Informatieavonden
:
- Modulaire Beroepsopleiding;
- Cursussen & opleidingen.
 
Locaties informatieavonden:
Hasselt: 19 maart 2014
Antwerpen: 26 maart 2014
Leuven: 2 april 2014
 
Geachte collega,

In de westerse wereld wordt de vraag naar natuur­geneeskundige specialisten steeds groter, omdat wij steeds meer bewust zijn van het feit dat wij onderdeel van de natuur vormen. De reguliere zorg, paramedici en andere therapeuten en waarschijnlijk uzelf komen steeds meer in aanraking met complexe klachten en/of problemen die niet vanuit een specifieke specialisme kunnen worden opgelost. Dit vergroot de vraag naar het verbreden van vakdeskundigheid en specialismen.Daarom willen wij u als vakdeskundige graag op de hoogte brengen met het volgende:

Zonnevlecht Academie start dit najaar in België met de verkorte Modulaire Beroepsopleiding Natuurgeneeskundig Therapeut. Een zinvolle uitbreiding en praktische aanvulling binnen uw beroepenveld!

KMO-portefeuille, Zonnevlecht Academie is erkend dienstverlener te België.

Ontdek de mogelijkheden binnen de natuurgeneeskunde en wat deze voor u kunnen betekenen binnen uw praktijk. De therapeut die natuurgeneeskundig onderlegd is, zoekt naar de oorzaak van de problemen en stelt samen met de patiënt een plan op om deze aan te pakken, zodat klachten en symptomen verminderen of zelfs verdwijnen. Hierbij maakt zij gebruik van de middelen uit de natuur. U bent als natuurgeneeskundige therapeut dus in staat om uw patiënten op vele manieren te helpen inclusief preventief.

Vrijstellingen
Velen van u hebben reeds diverse certificaten/diploma’s behaald omtrent de onderwerpen die ook aan bod komen in de opleiding. Wij bieden de mogelijk om u eventuele vrijstellingen te bieden voor de desbetreffende disciplines als deze voldoen aan de eisen.

In uw eigen tempo en toch klassikaal les volgen!
De modulaire beroepsopleiding natuurgeneeskundig therapeut is opgebouwd uit 6 modules. Enkele modules zijn weer onderverdeeld in een aantal onderwerpen. De modules worden klassikaal meerdere keren per jaar aangeboden, waardoor u zelf in staat bent uw eigen studietijd te plannen. Op onze website kunt u hiervoor de kalender raadplegen. Op ieder gewenst moment kunt u in de opleiding instromen. Het is ook mogelijk om de cursussen los te volgen.

U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding!
Zonnevlecht Academie biedt u persoonlijke begeleiding. Zowel tijdens uw studie, maar zeker ook na uw studie is het van belang dat u door deskundigen begeleidt blijft worden en op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dus ook nadat u geslaagd bent voor de opleiding natuurgeneeskundig therapeut blijven wij u begeleiden om het vak succesvol te kunnen uitoefenen.

Locaties informatieavonden:
Datum:
 Woensdag 19 maart 2014
Locatie:
 Cultuurcentrum Hasselt
Adres:
 Kunstlaan 5, 3500 Hasselt
Tijd:
 Start 19.00 uur
 
Datum: 
 Woensdag 26 maart 2014
Locatie:
 Hotel Dennenhof
Adres:
 Bredalaan 940, 2930 Brasschaat
Tijd:
 Start 19.00 uur
 
Datum: 
 Woensdag 2 april 2014
Locatie:
 Improvisio
Adres:
 Brusselsestraat 63 b, 3000 Leuven
Tijd:
 Start 19.00 uur
Voor meer informatie of inschrijving voor een van onze informatieavonden bekijk onze website op www.zonnevlecht.com, mail naar info@zonnevlecht.com of bel naar tel: +32 (0)11-391700. Wij hopen u te mogen begroeten op een van onze informatieavonden.

Met vriendelijke groet,
 
Zonnevlecht Academie
 
Marie-Lou Hoving
 


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy