Laat je inspireren om jouw verhaal te schrijven, zodat jouw verhaal weer anderen gaat inspireren

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

22/03/2014

Trefwoorden: Rochefort, Geert Kimpen, Christine Pannebakker, schrijfweken

 

DROOM JIJ VAN JE EIGEN BOEK?

Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan? Voel je dan van harte welkom op de

INSPIRERENDE SCHRIJFWEKEN

Van Vrijdag 25 april tot en met vrijdag 2 mei

Of van Vrijdag 2 mei tot en met vrijdag 9 mei

In Rochefort (de Belgische Ardennen)

Jouw boek nog dit jaar in de boekhandel…

dat is onze doelstelling.

www.geertkimpen.com

 

Beschrijving: cid:image001.jpg@01CF389F.95EC2370

Laat je inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn, met jou meedenken, jou feedback geven en jou alle aspecten leren die je moet weten om een goed verhaal te schrijven.

 

Samen met hen ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.

Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is.

Woon een week lang in een luxueuze kasteelhoeve omringd door een enorme privé tuin in één van de mooiste gebieden van België. Maak een duik in het prachtige binnenzwembad, denk na over je boek in de sauna, kom tot rust in de jacuzzi, en op stoom in het stoombad. Trek je terug op je sfeervolle kamer om aan je boek te werken.

Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren.

De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.

Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-lente-rochefort.html

 

Beschrijving: cid:image002.jpg@01CF389F.95EC2370

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”

 – Mark

"Geert & Christine en hun team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien. Christine houdt het liefst van speels en ondeugend en ook Geert roept herhaaldelijk dat de meest droge teksten vooral sexy moeten.”

 – Marije

Wij hebben de week gecreëerd die we zelf hadden willen volgen, toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

Wees Welkom

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-lente-rochefort.html

Geert & Christine

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy