MannenVierDaagse 'Leven in Vrijheid'. Donderdag 12 juni - zondag 15 juni 2014

MannenWerk, Heverlee (B)

22/04/2014

Trefwoorden: Santiago De Compostela, Givet, Chimay, archetypes

 Mannelijke kracht is in zijn essentie een impulskracht: het zet dingen in beweging die - zichzelf en anderen - ten goede komen en waarvoor de tijd rijp is. Het is ook een kracht die kan stoppen wat niet langer gewenst is, wat schadelijk is, wat zijn tijd heeft gehad. Deze twee bewegingen - iets nieuws beginnen en het oude beëindigen - vergen inzicht, moed en durf.
 

De eerstvolgende MannenWerk aktiviteit - een mooie gelegenheid om een impuls te volgen en in beweging te komen - is de VierDaagse van donderdag 12 tot zondag 15 juni.

We vervolgen deze 4 dagen de oude Pelgrimsroute naar Santiago De Compostela. We vertrekken in Givet (Fr) - waar we vorig jaar geëindigd zijn - overnachten nog één of twee keer op Belgische bodem om dan in Frankrijk te blijven. In totaal leggen we ongeveer 90 km af in 4 dagen. Meer info en inschrijven.

We willen tijdig inschrijven aanmoedigen: bij inschrijving én betaling voor 15 mei bedraagt de deelnameprijs 150 euro, na 15 mei is het 180 euro. Gezien maaltijd- en overnachtingsformules niet op voorhand vastliggen, is afzonderlijk een bedrag van ongeveer 100 euro extra te voorzien

De geest van deze 4 dagen is dezelfde als die van eerdere edities: we zijn als mannen onderweg in een open en niet competitieve sfeer, eten en slapen waar het past. Verder nemen we als rode draad 'de weg' met zijn vele dimensies, mannelijke archetypes (koning, krijger, minnaar en magiër) en ... we LEVEN IN VRIJHEID.

 

Er is ook een tweede MannenVierdaagse van 19 - 22 augustus gepland met vertrek in Chimay, en vervolg van de route over Parijs. Ook hiervoor kan reeds ingeschreven worden.


Verder gepland in 2014:

- 4-5 oktober: MannenWeekend in het teken van het Minnaars- en Wildemanarchetype. Dit wordt een speciale editie waarbij we in de Ardennen op zoek gaan naar bronstige burlende herten. Meer info volgt;
- 19 november: Internationale MannenDag;
- 13-14 december: MannenWeekend in het teken van het Magiërs-archetype. Info locatie volgt.

Naast en/of in combinatie met de groepsactiviteiten bieden we ook de mogelijkheid van persoonlijke coachingssessies. De combinatie van beide vormt daarbij een krachtig samenspel voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

 


 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy