Gezond op vakantie in Galicia (Spanje)

Viviane Van Dyck, Mortsel (B)

10/05/2014

Trefwoorden: Hotel A Lastrina, Rik Vermuyten, biogroenten, Manzaneda 
GEZOND000OP000VAKANTIE
van 20 tot 26 juli 2014 - Galicia Spanje
 
Image
 
" Dit is de gedroomde vakantie voor wie zich wil ontspannen, laten inspireren en herbronnen"

 7000GOEDE000REDENEN
OM000MEE000TE000GAAN
Het Hotel
Image
Midden in de Groene Long van Europa - Galicia - ligt een goed bewaard geheim:
Hotel A Lastrina.
 
Het recent heringerichte hotel biedt alle hedendaags comfort en de Vlaamse gastvrijheid waarmee u er ontvangen wordt, zal u nog lang bijblijven.
De kamers hebben alle een eigen karakter en kregen allemaal de naam van een Galicische dichter.  In de ruime eetruimte is het gezellig tafelen en in de loungeruimte kan u zich terugtrekken om eindelijk eens dat boek te lezen.
 
 
De Gezondheidsseminaries
Image
`Uw gezondheid zelf in handen nemen?  Natuurlijk!`

Rik Vermuyten deelt met u zijn unieke inzichten, gebaseerd op eeuwenoude kennis uit Oost en West, verrijkt met de vele praktische voorbeelden uit zijn lange loopbaan.  Meer dan 40 jaar heeft hij zijn eigen praktijk voor leef- en voedingsadvies en hij is wereldwijd een veelgevraagd leraar en consulent.  Velen hebben met zijn adviezen hun natuurlijke weg naar gezondheid gevonden.

De seminaries zijn geheel vrijblijvend, maar de kans is groot dat u geen woord wil missen van wat Rik te zeggen heeft en dat u met enkele aanpassingen in uw leef- en eetgewoonten blijvende verbeteringen in uw welzijn kan waarmaken.
 
De (H)eerlijke Maaltijden
Image
Tijdens deze week wordt ook veel belang gehecht aan voedsel dat u fit en gezond houdt, zodat u als herboren huiswaarts keert.  Viviane Van Dyck is de keukenprinses van dienst.  Zij kookte voor het dansgezelschap van Anne Teresa de Keersmaeker, schreef `Viv`s Vitale Keuken` en heeft nu een eigen kookrubriekje op TV-Oost.

Met oa. lokale biogroenten creeren zij en haar team de volwaardig, plantaardige maaltijden die bewijzen dat lekker en gezond hand in hand gaan.
 
Ook culinair wordt het een week om nooit te vergeten!
 
De Excursies
Image
Elke namiddag wordt er een excursie georganiseerd naar een van de vele natuurlijke attracties die Galicie rijk is.  Dit jaar plannen we ook andere maar minstens even interessante excursies!
 
Dit deden we vorig jaar: 
De thermen in Ourense werden bezocht.  Het warme, mineraalrijke water is een heuse weldaad voor uw lichaam en uw gemoed.  www.termasoutariz.com
We gingen varen met de catamaran op de rivier `Sil` die ons  meevoerde langsheen een groener dan groene sprookjesvallei.
We bezochten verschillende historische sites waaronder de goudmijnen van Las Medulas:  http://en.wikipedia.org/Las_Médulas
 
Alle excursies zijn vrijblijvend, u kan er ook voor kiezen om een boek te lezen op het zonovergoten terras of om te verbroederen met de  sympathieke locals in het nabijgelegen A Pobra de Trives.
 
De Mooie Omgeving
Image
`The best things in life are free`, dat geldt alvast voor de propere lucht, het zuivere water, de eeuwenoude kastanjebossen, de vriendelijke Spanjaarden en de met sterren bezaaide Galicische hemel.
 
In deze natuurlijke omgeving met zijn uitgestrekte vergezichten over glooiende berglandschappen, komt u vanzelf tot rust.
 
Bovendien biedt het nabijgelegen recreatiedomein van Manzaneda een ruim assortiment aan sportieve mogelijkheden.  U kan er naar hartelust wandelen, lopen, mountainbiken, zwemmen of u laten masseren.
 
De Blije Reacties van de Vorige Deelnemers
Image
Dit is wat we lazen op hun evaluatiepapieren:
Over de seminaries: Ontzettend verrijkend en diepgaand / Heel boeiend / smaakt naar nog / Onuitputtelijke bron van informatie
Over de excursies: Heel erg mooi / Gemakkelijk met het busje / Zeer goed georganiseerd / Zeer de moeite / De thermen waren super / Las Medulas spande de kroon
Over het eten: Fantastisch! / zeer gevarieerd! / In geen ander hotel te vinden! / schitterend! / Teveel gegeten, zeer lekker dus :) 
Over het hotel: Mooie kamer met mooi uitzicht / Hartelijke ontvangst / Fijne attenties / Mooi verzorgd / Zeer mooi gelegen / Mooi interieur
 
De Scherpe All-Inn Prijs
Image
Deze unieke Gezonde Vakantie wordt u aangeboden aan een scherpe All-Inn prijs.  
 
- Het volpension verblijf in het hotel, met 3 (h)eerlijke maaltijden per dag
- De gezondheidsseminaries
- Het vervoer van en naar de excursies zijn begrepen in de hieronder vermelde prijzen.

De evt. inkomprijzen van de attracties zijn voor eigen rekening.  Het gaat telkens slechts om enkele euro`s.
De vliegtickets zijn niet inbegrepen.  Ook het busje van en naar het hotel en de luchthaven van Santiago de Compostela is apart te betalen (65 euro heen en terug).  Indien u met het vliegtuig wenst te komen, adviseren we u graag ivm. een geschikte vlucht, zodat u kan genieten van het door ons georganiseerde busje.

* 845 euro per persoon voor een 2-persoonskamer die u deelt met iemand anders.  Vermeld duidelijk bij inschrijving of u een dubbel of 2 enkele bedden verkiest.
* 845 + 200 euro als u alleen op een kamer wenst te slapen.
* 945 euro per persoon voor een luxe 2-persoonskamer.
* 775 euro per persoon voor een 3-persoonskamer die u deelt met 2 anderen (1 dubbel bed + 1 enkel bed)

 
De volledige beschrijving van deze reis vind je op www.vivianevandyck.com > agenda.
Inschrijven via Viviane Van Dyck (0485-05 05 77) per e-mail naar info@vivianevandyck.com.
 
Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!
Bent u ingeschreven maar kan u toch niet deelnemen, dan is uw voorschot de annulatiekost.
  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy