Voyages and More. Inspirerende herbronningsreizen

Voyages and More, Molenstede (B)

24/05/2014

Trefwoorden: Inge Compen, Peru, Luc Jansen, Marina Vandersteen


 

 
 
Peru
 
IN DE VOETSPOREN VAN DE INCA'S – NOG 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR
"Leef Je Eigen Leven - Inspiratiereis PERU"
Van 1 tot 13 oktober 2014

- met Inge Compen als inspirator & coach
- inclusief overnachting bij Indianen en drie dagen op stap met een sjamaan die jullie zal inwijden in de spiritualiteit van de Inca’s op de verschillende site !


Peru! Een magische naam! Het vaderland van de oudste en grootste beschavingen van Zuid-Amerika, van de laatste Inca's tot de mysterieuze Chachapoya's, het volk van de wolken. De fabelachtige schatten van Sicán en Sipán hoeven niet onder te doen voor die van de oude Egyptenaren, en de leemstenen centra Chanchan of de kolossale piramides van de Mochicas al evenmin. Het is een land van contrasten, van adembenemende landschappen: hoge besneeuwde bergketens, kustwoestijn, Amazonewoud, hoogtemeren, diepe canyons. De Ballestas met hun ongewone dieren, Titicaca, de vallei van de Colca, Nasca en zijn mysterieuze lijnen, de magie van Machu Picchu en de betovering van ruïnes. De steden herbergen echte juweeltjes van architectuur: Lima, stad der Koningen; het witte Arequipa; Trujillo, stad van de eeuwige lente; of Cuzco, waar inca- en koloniale stijl een harmonieus geheel vormen. Peru, dat is ook een uiterst gastvrije bevolking, een folklore die evenveel verschillende facetten heeft als de landschappen: grote religieuze en wereldlijke feesten, de Peruviaanse wals, sierlijke marineras en de muziek uit de Andes die zo treffend weerklinkt in het beroemde El Condor pasa.
 
Type reis
Deze prachtige reis is bedoeld voor 6 warmhartige, bewuste en ambitieuze vrouwen die even tot rust willen komen, genieten van een prachtig land en cultuur en stilstaan bij wat ze écht belangrijk vinden.

• Ben jij een ambitieuze vrouwelijke professional?
• Heb jij nood aan rust in je hoofd en jezelf heroriënteren, in je bedrijf of je werk?
• Wil jij (opnieuw) connectie maken met wat JIJ écht belangrijk vindt?

Zodat je met hernieuwde energie richting geeft aan het vervullen van je potentieel?

Dan is deze Leef Je Eigen Leven-Inspiratiereis naar Peru iets voor jou!

Tijdens deze unieke reis, 'In de voetsporen van de Inca's:
• dompel je je onder in een prachtig land met haar eeuwenoude cultuur en energie,
• neem je de tijd om contact te maken met jezelf en je onderdrukte wensen en verlangens
• en ontdek je hoe jij je leven en werk vorm wil geven, volgens je eigen definitie van succes

Wat mag je verwachten?
>> Klik hier om naar het reisprogramma te gaan.

Weetjes:
- Na het succes van de 2 voorgaande jaren (lees de testimonials!) trekt coach Inge Compen voor het 3e jaar op rij eropuit met slechts enkele dames.
- Inge vertrok onlangs te voet naar Compostella. Foto's en meer verhalen vind je hier: http://compengoescompostella.blogspot.be
- Info-avond met getuigenis op 12 juni om 20u00.

Kom naar de info-avond op donderdag 12 juni 2014!


Met getuigenis van Suzy:
* Wat bracht de Leef je eigen leven-inspiratiereis naar Marokko van afgelopen jaar haar?
* Wat maakt haar zo enthousiast dat ze dit jaar opnieuw meegaat?

De info-avond vindt plaats bij VrouwKracht in Lummen (België), van 20.00 tot 22.00 uur.

Je bent van harte welkom!

Schrijf je wel even in, zodat we weten hoeveel dames we kunnen verwachten.

>>
Aanmelden: JA! Ik kom naar de info-avond van de Leef Je Eigen Leven Inspiratiereis Peru
 
 
 
 

 
Ierland
 
 
 
Inspirerende herbronningsreis door Ierland – NOG 7 PLAATSEN BESCHIKBAAR
Van 28 september to 4 oktober 2014
Met Luc Jansen als inspirator & coach
 

 
Op weg naar hernieuwd bewustzijn...

Ierland is een land dat rijk is aan legenden, mythen en mystieke krachten. We laten ons gedurende 7 dagen inspireren door de overweldigende stilte, schoonheid en energetische uitwerking van Heilige plekken
en krachtplaatsen in het groene Ierland. De krachtplaatsen situeren zich historisch in het neolithicum, de rijke Keltische en vroegchristelijke periode. Door ons hiermee op een respectvolle manier te verbinden, laten we ons, haast op fluistertoon, begeleiden door de kennis en oeroude wijsheden van eerdere volkeren en hun cultuur & geloof. Het is op deze plaatsen dat het verleden ons kan vinden en/of inspireren in het nu.
Zo kunnen we uitgenodigd worden om los te laten wat we niet meer nodig hebben, om ontroering en heling toe te laten en creëren we warmte, helderheid en ruimte voor wat er in ons leeft.
Op deze bijzondere plaatsen lijkt er slechts een dunne sluier te zijn tussen de eeuwige en de fysieke wereld.
Zelf noemen de Ieren dit ‘Thin Places’…
Dit Ierland is vandaag een uitnodiging voor ieder van ons! Voor je het weet word je betoverd door dit mysterieuze, mooie en intrigerende land.
 
 
 
Type reis
 

Deze herbronningsreis wil een mogelijkheid scheppen om je onder te dompelen in het mystieke en mysterieuze verleden van onze voorouders.

Ieder die bereid is om zich (opnieuw) te laten verwonderen door de sterke energetische krachten in dit land, wordt uitgenodigd om als pelgrim op stap te gaan.

Zowel het spirituele voelen, als de energetische en culturele verbindingen staan centraal in deze reis.
We gaan voor een belevenis van elk van deze 3 domeinen. Dat wat altijd al in jezelf aanwezig was/is...

 
 
 

 
Bretagne
 
 
Inspirerende herbronningsvierdaagse door BretagneNOG 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR
Van 3 tot 6 juli 2014
Met Luc Jansen en Marina Vandersteen als inspirator & coach
 

Op weg naar hernieuwd bewustzijn...

Tijdens deze vierdaagse laten we ons meevoeren naar de eerste sporen van menselijke aanwezigheid in Bretagne (zo'n 5000 jaar geleden), de magische druïdencultuur van het Keltische 'Armorica', de legende van Merlijn & de Ridders van de Ronde Tafel en tot slot de kracht van de 'nieuwe' Heiligen Jeanne d'Arc en Theresia van Lisieux... Op deze plaatsen kan het verleden ons opnieuw vinden en/of inspireren in het Nu. Zo kunnen we uitgenodigd worden om los te laten wat we niet meer nodig hebben, om ontroering en heling toe te laten… en creëren we warmte, helderheid en ruimte voor wat er in ons leeft. Deze vier dagen die ons deels door Normandië en deels door Bretagne voeren, laten ons ruimte voor stilte en bezinning.
 
 
Type reis

Deze herbronningsvierdaagse wil een mogelijkheid scheppen om je onder te dompelen in het mystieke en mysterieuze verleden van onze voorouders.

Ieder die bereid is om zich (opnieuw) te laten verwonderen door de sterke energetische krachten in dit land, wordt uitgenodigd om als pelgrim op stap te gaan.

Zowel het spirituele voelen, als de energetische en culturele verbindingen staan centraal in deze reis.
We gaan voor een belevenis van elk van deze 3 domeinen. Dat wat altijd al in jezelf aanwezig was/is...

Wat mag je verwachten?
>> Klik hier om naar het reisprogramma te gaan
 
Noord - Portugal
 
 
 
DE CHARME VAN NOORD-PORTUGAL
LANGS VERBORGEN SCHATTEN IN EN ROND HET DOURO GEBIED
Nog mogelijke afreisdata met beschikbaarheid:
14 juni 2014
12 juli 2014
09 augustus 2014
06 september 2014 (VOLZET)
04 oktober 2014
(VOLZET)
 
 
Waar rust en ruimte voelbaar zijn.

Het Noorden van Portugal is dé bestemming voor wie iets anders zoekt dan de stranden van de Algarve of de drukte van Lissabon. Hier vindt men hier nog de werkelijk Portugese manier van leven en ongerepte natuur. In dit gebied heersen rust en ruimte en het is nog niet overspoeld door het massatoerisme en daarom juist zeer geschikt om het ware Portugal met al zijn mooie tradities te leren kennen. De charme van het Noorden is overal voelbaar in de authentieke dorpen, schitterende natuurparken en eeuwenoude steden.

De grote rivier Douro vormt de grens met de rest van Portugal en is onderdeel van het Werelderfgoed van de UNESCO. Op de oevers groeien de druiven waar de wereldberoemde portwijn van wordt gemaakt op terrasvormige wijngaarden en de kleine stadjes aan de rivier ademen een eigen, unieke sfeer. In de bergen achter de rivier liggen nog veel meer verborgen schatten die het verdienen om ontdekt te worden! Tussen de Douro en het prachtige natuurgebied Serra do Alvão ligt Vila Real, de hoofdstad van de provincie Trás-os-Montes. Dit indrukwekkende natuurgebied, op een hoogte van 700-1300 meter, kent een gevarieerde flora en fauna, met bossen, riviertjes, watervallen en rotsen. Via kronkelige bergweggetjes bereikt u de eeuwenoude dorpjes waar kleinschalige landbouw wordt bedreven en de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Van april tot oktober is het mogelijk om kennis te maken met al het moois dat deze streek te bieden heeft! De natuur in het enige portwijngebied ter wereld is in de zomermaanden op haar mooist! In de wijngaarden rijpen de druiven en het klimaat is aangenaam zomers.
 
Wij brengen u onder deskundige Nederlandstalige begeleiding in een klein gezelschap langs de vele unieke en onvergetelijke plekken in dit veelzijdige gebied.
 
 
Type reis
Authentieke & Nederlandstalig begeleide groepsreis voor 50-plussers

Een afwisselend programma met heerlijke excursies en een goede mix van cultuur en natuur in een authentiek kader.

Onze reizigers komen tijdens de reis in aanraking met de lokale bewoners van het Douro gebied en afhankelijk van het seizoen zijn er ook bijzondere gelegenheden , waarbij dat contact heel direct is. Doordat we reizen met een klein gezelschap en door onze kennis van de taal en de streek wordt het contact ook vergemakkelijkt. Bovendien komen we met een kleine groep juist op plekken in en rond het Douro gebied die alleen lokaal bekend zijn of die niet eenvoudig bezocht kunnen worden met een grotere groep; de echte verborgen schatten van het gebied!

We laten de reizigers kennismaken met traditionele gerechten en typische gebruiken, kortom, met het authentieke karakter van de streek.
Minimum 6 personen, maximum 10 personen.

Wat mag je verwachten?
>> Klik hier om naar het reisprogramma te gaan 
“Your travel partner for life enriching experiences!”
 


Voor meer inlichtingen, reizen ‘op maat’ en inschrijvingen:

VOYAGES AND MORE
 
Phone: 0032 (0)13-46 18 63                
Fax: 0032 (0)13-29 41 87
Devenez fan de Mondoramas sur facebook >>> Volg onze laatste reistrends op www.facebook.com/voyagesandmore
 
Organisator voor inspirerende themareizen.
'Traveldesign' voor al uw privé- en zakenreizen.
 
Office (post address) : Voyages and More - Broekstraat 173 - 3294 Molenstede – Belgium (Licence: 7193) 
 


 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy