Kernkracht: Basic workshop PSYCH-K

Kernkracht - Kuleuven, Pellenberg (B)

15/05/2014

Trefwoorden: persoonlijke groei, Marina Riemslagh, onderbewustzijn, kinesiologie

 
KernKracht
 

Basic workshop PSYCH-K

Psych-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, kan omzetten in gedachten die je optimaal ondersteunen waardoor nieuwe potenties worden opgeroepen.


Met PSYCH-K kan iedere storende of belemmerende overtuiging omgezet worden in een bekrachtigende en groei-bevorderende overtuiging.


Gedurende deze tweedaagse Basic Workshop leer je de PSYCH-K techniek toe te passen. Je kan deze methode gebruiken voor je persoonlijke groei, in je professionele praktijk of voor beide. PSYCH-K is hoe dan ook een aanvulling op de methodes die je reeds gebruikt. Het lost de onzichtbare muur tussen bewustzijn en onderbewustzijn op. Door de logica van beide te onderkennen en te respecteren, ligt de weg van snelle, pijnloze en eenvoudige verandering open.
Om met het onderbewustzijn te communiceren, wordt gebruik gemaakt van 'spiertesten' (kinesiologie). Op die manier kan je nagaan of er al dan niet stress aanwezig is in je systeem. Door te spiertesten ontdek je welke belemmerende overtuigingen je spontane doen en laten bepalen.

Doelgroep

Iedereen die belemmerende impulsen voorgoed wil transformeren in doelgericht gedrag en die stressvrij wil leven en werken

Praktisch

Plaats
: Kasteel de Maurissens, Weligerveld 6, 3052 Pellenberg
Data: 27-29 juni  2014 van 9.00 tot 18u
Inschrijven kan via het electronisch formulier
Kostprijs: 550 € incl. BTW voor particulieren, 550 € excl. BTW voor bedrijven en zelfstandigen. Deze prijzen omvatten catering en documentatie. Vroegboekprijs 500€
Trainer: dr. Marina Riemslagh

Meer informatie vind je hier.

Data Advanced Integration Workshop 3-6 juli 2014 . Meer info: hier


www.kernkracht.be               info@kernkracht.be
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy