Bewustzijn in bedrijf 10-11 juni 2014

Kernkracht - Kuleuven, Pellenberg (B)

17/05/2014

Trefwoorden: organisaties, opstellingswerk, transformatie, Jaap Vermue

 
KernKracht
 

Uitzonderlijk aanbod voor Vlaanderen:

Deze benadering en deze methodiek zijn een krachtig nieuw en direct bruikbaar instrument voor al wie met coaching of organisatieontwikkeling bezig is. Het is ook een bijzonder bijkomend tool voor al diegenen die met organisatieopstellingen bezig zijn. Het brengt niet alleen nieuwe inzichten maar ook energetische uitzichten. Ook voor coaching van leidinggevenden is dit instrument bijzonder interessant. Een unieke kans om uw instrumentarium als coach en consultant verder aan te vullen en aan te scherpen.

 

 

Bewustzijn in bedrijf
TRAIN DE TRAINER : ZELFSTANDIG WERKEN MET HET BEWUST BEDRIJF MODEL®

Doelgroep
Een training voor coaches en trainers die al een stevige achtergrond hebben in het werken met groepen en het begeleiden van organisaties, voor mensen die ervaring hebben met opstellingswerk, of voor mensen die al eerder in een training kennis hebben gemaakt met het Bewust Bedrijf Model®.

Doel
- Deelnemers leren zelfstandig werken met het Bewust Bedrijf Model®.
- Deelnemers verdiepen hun inzicht en vaardigheid in energetisch en systemisch werken met teams

- Deelnemers krijgen dieper inzicht in de essentie van transformaties in organisaties.

- Deelnemers kunnen worden gecertificeerd en gebruiken origineel materiaal

Opzet en werkwijze
Aan transformaties in een organisatie ligt een transformatie ten grondslag bij de mensen die de organisatie vormgeven. De veldentheorie maakt duidelijk hoe we ons bewustzijn gericht in kunnen zetten als dragend veld, waardoor we als trainer of adviseur beter en gerichter veranderingen in teams kunnen ondersteunen. We leren te werken vanuit de hoogst mogelijke afstemming, waardoor het resultaat van de verandering ook ligt op het hoogst mogelijke niveau.
In de training zullen de deelnemers veel oefenen met het Bewust Bedrijf Model®, zowel als instrument voor de ‘Quick Scan’ als ter ondersteuning van transformaties in teams. Deelnemers brengen eigen cases in, waarmee deels plenair en deels in kleine groepen wordt gewerkt.
Het boek ‘Bewustzijn in bedrijf, In tien stappen naar een vitale organisatie'(ISBN 9789082 123203) is de basis van de training.

Praktisch
Dinsdag en woensdag 10 en 11 juni van 9.30u tot 18u
Kasteel de Maurissens, 3212 Pellenberg
Kostprijs 585€ met inbegrip van de lunches, de documentatie en de koffie.

Trainer

Jaap Vermuë: zie http://www.bewustbedrijf.nl              Lees meer:


www.kernkracht.be               info@kernkracht.be
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy