Verzuring en hedendaagse ziekten

GL, Kruishoutem (B)

29/05/2014

Trefwoorden: overgewicht, Phoenix Lounger, ligtafel, melkzuur"Want je lichaam gezond houden is een teken van dankbaarheid"

 
 
 
 
We zijn opgevoed met een bepaalde manier van denken over voeding waardoor we eigenlijk van het begin af aan ‘verkeerd’ eten.
Ook door ons drukke bestaan eet een groot deel van de bevolking voeding waardoor het lichaam aftakelt, verzuurt en waardoor ziekten zoals cvs, fibromyalgie maar zeker ook artritis, reuma, migraine, depressies, overgewicht een opstoot krijgen.
 
De basis van alles, voor een gezond lichaam, een gezonde geest, een goed functionerende samenleving qua werk en energie is de verzuring aanpakken.
 
Nogmaals onze voeding is heel belangrijk! En om ons daarin te ondersteunen hebben wij een therapeutische tafel ontwikkeld: “Phoenix Lounger”.
Zo kunnen we het lichaam ontzuren, afvalstoffen afdrijven en het lichaam weer de mogelijkheid geven om alle nodige voedingsstoffen uit voeding op te nemen.
 
 
 
 
 
Wat is Phoenix Lounger?
 
Phoenix Lounger is een ligtafel uit speksteen met specifiek gekozen en strategisch geplaatste halfedelstenen.
Deze unieke mineraaltherapie verwijdert gifstoffen uit het lichaam en laat het lichaam, via de huid, mineralen opnemen.
De diep indringende en ontspannende warmte zorgt voor het verwijderen van afvalstoffen, zuren en toxische stoffen, die zich in de loop van de jaren in het lichaam genesteld hebben.
Maar ook vochtophopingen rond billen, buik en benen gaan door de intense indringing van de warmte zienderogen verdwijnen.
 
 
Toepassingen
 
Therapeutische toepassingen
Allerlei ziektes worden veroorzaakt door verzuring, waardoor de haarvaatjes vernauwen en de bloedcirculatie belemmerd wordt.
Phoenix Lounger pakt de verzuring aan waardoor de bloedcirculatie doorheen de gewrichten bevorderd wordt.
Bij reumatische ziekten zoals artrose, artritis, fibromyalgie, CVS, Sjögren, osteoporose, jicht, ….enz., stijf- en stramheid van pezen, spieren en gewrichten; nek- schouder- en rugpijn is deze therapie zeer doeltreffend.
 
Beauty & Wellness
Door de intense transpiratie verminderen de vochtophopingen in het lichaam wat later resulteert in gewichtsverlies.
De spieren en gewrichten versoepelen, de ontspannende ervaring rekent af met de dagelijkse stress
 
Sport
Tijdens intensief sporten hoopt het lichaam veel melkzuur, lactaat op in de spieren. Dit zijn afvalstoffen. Phoenix Lounger zorgt dat de sporter zijn melkzuur vele malen sneller afvoert.
Blessures komen veel voor in de sportwereld. Hoe warmer de spieren zijn, hoe meer spanning een spier kan dragen. Phoenix Lounger gaat door zijn diep opwarmende werking er voor zorgen dat de spieren en gewrichten opgewarmd en doorbloed zijn, waardoor veel minder blessures voorkomen.
En het zorgt ook voor een snellere recuperatietijd na inspanning.
 
 
Het is belangrijk dat deze therapie toegankelijk wordt voor het grote publiek, door het aanwezig te maken in fitnesscentra, zonnebankcentra, schoonheidssalons, bij therapeuten,… en sessies hiervan aan te bieden.
 
 
Contact
 
 
 
GL bvba
Stokstraat 38
9770 Kruishoutem
BE 0881.960.325
Gsm: +32 (0)478/655 003
Fax: +32 (0)9/256 48 88


 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy