Balansvakantie in Griekenland

Manamahouse, Evdilos (GR)

27/05/2014

Trefwoorden: loslaten, schilderen, yoga, Ikaria


Met jezelf in balans - Balansvakantie Griekenland
Een initiatief van MANAMAHOUSE
View this email in your browser
NIEUW: PROEFDAGEN van 26 tot 29 september

LAATSTE KANS TOT INSCHRIJVEN - 10% korting


BALANSVAKANTIE IKARIA - GRIEKENLAND

Balansvakantie

voor rust, creatie en een zee aan tijd

3 tot 12 juli (of 4 tot 11 juli) - eiland Ikaria

NIEUW: PROEFDAGEN BALANSVAKANTIE
van 26 tot 29 september - eiland Ikaria

 

Behoefte aan een nieuw evenwicht? Jezelf terugvinden? Tijdens een balansvakantie ben je echt even van de wereld weg. Je komt omdat je behoefte voelt aan een nieuw evenwicht. Je wil jezelf graag terugvinden, of je wil je leven opnieuw ‘in de juiste plooi zetten’.


AANBOD
De eerste en de laatste dag(en) zijn helemaal voor jezelf: pure vakantie. Er is de zon, de zee, het zwembad, je bed, de anderen en uiteraard heerlijke maaltijden. Deze dagen zijn er om even uit te blazen van wat voorbij is, en om meegebrachte stress uit je lichaam te laten glijden.

De overige 6 dagen staan er dagelijks in de voormiddag zowel creatieve, actieve als ontspannende workshopsessies op het programma. Centraal gegeven van alle workshops: expressie van gevoelens en emoties, rust en ruimte in je hoofd. Evenzeer centraal: in jezelf kijken en loslaten van overtollige ballast. Je leert weer uitdrukking geven aan wat diep vanbinnen leeft. Je leert weer nieuwe keuzes maken, in alle rust. Want alleen in rust vind je de juiste antwoorden, en kom je weer in balans met jezelf.

Je krijgt workshops en voorproefjes van onder meer:
  • schrijven (als middel tot zelfexpressie)
  • meditatie (ballast loslaten)
  • schilderen (als middel tot zelfexpressie)
  • dans (als middel tot zelfexpressie)
  • ademhalingstechnieken
  • basisyoga, ontspanningsoefeningen
We gaan aan de slag met het materiaal dat je zelf meebrengt (de spreekwoordelijke rugzak). De ene balansvakantie is dus de andere niet, want elke groep, elk individu, vraagt om een andere aanpak.De namiddagen zijn vrij: je kan zwemmen, wandelen, rusten en genieten.

‘s Avonds komen we opnieuw samen voor een afsluitend, evaluerend gesprek.
Daarna gaan we samen uit eten.

De reis naar Ikaria vraagt durf en ondernemingszin (het staat niet voor niets bekend als een 'afgelegen' plek) en het verblijf op het eiland doet al de helft van het balancerende werk: Ikaria is zodanig 'anders' dat je als vanzelf uit je oude patronen valt, nodig om een nieuw evenwicht te vinden. Je zal meteen merken: niets is zoals je het verwacht, en samen met de tijd val je hier stil. Welkom, welkom, welkom! Manamahouse verwacht je met open armen.

Op de website van Manamahouse vind je uitgebreide reisinformatie (vliegtuig en/of boot), en informatie over het eiland Ikaria.

BEGELEIDING
De Balansvakantie staat onder begeleiding van Joey Brown, i.s.m. gastdocenten:
 

"Ik was leerkracht, organisator, journaliste, schrijfster en tekstcorrector ... tot ik in 2010 uit mijn veel te drukke agenda stapte. Mijn hart en ziel zat niet meer bij mijn werk, en ik wilde dat graag terugvinden.
Ik nam loopbaanonderbreking, reisde rond en trok me terug in stilte en meditatie.
Een eerste jaar reizen werd gevolgd door een tweede en een derde, waarin ik voornamelijk workshops, trainingen en cursussen volgde op het vlak van bewustzijnsontwikkeling, expressie, beweging, seksualiteit en persoonlijke groei. Om kort te gaan: ik nam mijn tijd. Nog wat later werd Ikaria mijn nieuwe thuisbasis. Ik richtte er Manamahouse op, nu met de bedoeling om anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden in hun proces. En wat mezelf betreft: ik leef en werk weer vanuit hart en ziel."


Waarom ik voor Ikaria koos en wat het eiland zo speciaal maakt, lees je op de pagina Joey's Ikaria.
 

“Joey heeft de gave om zorgzaam mensen te begeleiden en geestdriftig, dynamisch, speels en creatief haar kennis te delen. Ze put hiervoor uit een bijzondere bron van wijsheid en levenservaring.”Welkom, welkom, welkom!
Joey


WAAR
De workshops vinden plaats in The Egg, een fantastische wijd open dansruimte die uitgeeft op zee.  Wie een voet binnen zet in The Egg, wil er nooit meer vertrekken. ‘Het ei is de hemel, maar dan in het echt’, zeggen wij hier. Als je op de dansvloer staat, lijkt de zee je te omhelzen. Nergens anders vind je zoveel licht, ruimte en inspiratie.LOGIES
Logeren doe je in het Karras Star Hotel (drie sterren), op 5 minuten wandelen van The Egg. Het hotel heeft uitzicht op zee, maar heeft ook een ruim zwembad en ligstoelen. Er is ook een gezellige tuin, een bar en WiFi.

PRIJS
  • 3 -12 JULI: 10 dagen balansvakantie (2 rustdagen + 6 workshopdagen + 2 rustdagen) -  895 euro inclusief lessen en verblijf in half pension.
  • Ook mogelijk: 8 dagen balansvakantie, van 4 tot 11 juli – 745 euro (6 workshopdagen + 1 rustdag voor en na de workshopweek), alle lessen en verblijf in half pension inbegrepen.
  • Opgelet: 10 procent korting voor de Balansvakantie in juli (enkel voor wie bij inschrijving 'INImail' vermeldt).
  • 26 - 29 september: PROEFDAGEN Balansvakantie  - alleen dit jaar aan de unieke prijs van 375 euro, verblijf in half pension inbegrepen. Het aantal rustdagen voor- en na kies je zelf (eenvoudig bij te boeken via Manamahouse).
 
Voor recente foto's, sfeerbeelden en updates: bezoek de Facebookpagina van Manamahouse!
 

MANAMAHOUSE biedt ook nog


Schrijf & Heel je lichaam - een internationale schrijfvakantie!

Schrijfverblijf - individueel verblijf inclusief dagelijks schrijfadvies


Schrijf (&) heel je leven - schrijfweek levensverhaal schrijven

 


Manamahouse is een organisatie van JOEY BROWN.


 
Blijf je graag op de hoogte?
 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Manamahouse

Share
Tweet
Forward to Friend
Volg Manamahouse op Facebook
Volg Manamahouse op Facebook
Volg Manamahouse op Twitter
Volg Manamahouse op Twitter
Bezoek website Manamahouse
Bezoek website Manamahouse
Copyright © 2014 MANAMAHOUSE, All rights reserved.

Postadres:
MANAMAHOUSE
Kambos
P.B.18
Evdilos 83320
Ikaria Island
Greece

E-mail: write@manamahouse.com

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy