Genieten van de faciliteiten van een varend hotel

Francine Reusens, Antwerpen (B)

21/06/2014

Trefwoorden: zeilcruise, Ohmpunctuur, klanktherapie, klankschaal 
Verwen & ont-moet jezelf

Ook behoefte aan een time-out?
Dan is deze zeilcruise ideaal om je te ontspannen, te onthaasten en te herbronnen.
Aan boord van de Salmakis, kan je je dagdagelijkse beslommeringen even volledig loslaten.
Je scheept in op een luxe Gulet (= typisch Turks zeilschip) en kan genieten van de faciliteiten van een varend hotel.

Nieuwsgierig?
Breng alvast een virtueel bezoekje aan de Salmakis:
 Terwijl je geniet van wind en water, zon en zee bieden wij jou tijdens onze workshops tevens de kans om jezelf te ont-moeten.

De workshops zijn erop gericht om je weer met je hart te verbinden en contact te maken met wie je werkelijk bent. Hiervoor maken we vooral gebruik van de heart intelligence coachingsmethode, waarbij een veilige omkadering van de groep van belang is, zodat je gesteund door de groepsenergie in de spiegel kan kijken en jezelf kan zien in al je facetten. Dit proces wordt ondersteund en begeleid met klank en kleur, maar ook met meditatie en lichaamsoefeningen. Door bewust aanwezig te zijn in het nu, kan je tot aanvaarding en nieuwe inzichten komen. Je vergroot zo je emotionele reikwijdte en spanningsboog.

Naast de workshops is er voldoende tijd en ruimte voor ontspanning: zonnen, zwemmen, snorkelen, rusten, boekje lezen of gewoon ZIJN; kortom genieten.

Wanneer?
Van zaterdag 4 oktober (inschepingstijd om 16 u) tot zaterdag 11 oktober (van boord om 10 u).

Wie zijn wij?

Van links naar rechts: Marilène Geerts en FranCine Reusens zijn transformatiecoach en geven samen workshops, gebruik makend van Ohmpunctuur en klanktherapie, de Script-As-Methode en Heart IQ coaching methode van Christian Pankhurst.
Voor meer uitleg hierover, neem een kijkje op http://www.facebook.com/hartenpracht.
 
Reisbestemming?
Je zorgt zelf voor een vlucht (h/t) vanuit België naar Bodrum (Turkije). Op de luchthaven in Bodrum zal je opgewacht worden en naar de zeilboot (Salmakis) worden gebracht.
 
Kostprijs?
Deze reis wordt u aangeboden voor de prijs van 1395 EUR (all incl.). De prijs omvat de kosten voor het verblijf in vol pension (excl. alcohol) + 7 overnachtingen aan boord van het 30 m lange zeilschip Salmakis (+ ook transfer van en naar luchthaven). Ook de workshops (inclusief syllabus en werkmateriaal), één klankschaalbehandeling en de zeiltochten ter plaatse zijn inbegrepen.

Is deze “verwen & ont-moet jezelf cruise” iets voor jou? Schrijf je snel in, aangezien het aantal plaatsen beperkt is (max. 10 deelnemers).

Inschrijven kan telefonisch bij Francine Reusens op 0032-478.88.11.16 of per mail naar
klankhart.kleur@gmail.com
.
 

Geniet van deze unieke kans
om met ons van wal te steken!

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy