Droom jij van je eigen boek?

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

21/06/2014

Trefwoorden: Christine Pannebakker, schrijfcoach, Katharenland, schrijfweekDroom jij van je eigen boek?

EXTRA SCHRIJFWEEK IN OKTOBER, VANWEGE GROTE BELANGSTELLING!!!

van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 oktober 2014.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-herfst-frankrijk.php

 

Samen met auteurs Geert Kimpen, Christine Pannebakker en hun team ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.

Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is.

Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren.

De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.

Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-herfst-frankrijk.php http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-zomer-frankrijk.php

geert juni 2014.jpg

 

Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Jouw werkboek of inspirerende roman? Jouw levensverhaal,  jouw managementboek of kinderboek? Jouw dichtbundel, jouw stappenplan? Het boek dat jouw coaching praktijk op de kaart zet? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een prachtig landhuis in Katharenland.

 

villa geer.jpg

Wees Welkom

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."

- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”

 – Mark

"Geert & Christine en hun team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien. Christine houdt het liefst van speels en ondeugend en ook Geert roept herhaaldelijk dat de meest droge teksten vooral sexy moeten.”

 – Marije

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-zomer-frankrijk.php

Geert & Christine

                                

 

 


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy