Transmissie-meditatie: waarom dienstbaar zijn?

Karin Mahieu, Brussel (B)

24/06/2014

Trefwoorden: dienstbaarheid, Benjamin Creme, Maitreya, Odette Deryk 

Transmissie-meditatie: waarom dienstbaar zijn?
 
Meditatie in een of andere vorm, brengt de mens in contact met de ziel

Dienstbaarheid is de impuls van de ziel. Zodra een mens in contact komt met de ziel, wil die persoon spontaan dienstbaar zijn.

Indien de persoon onder impuls van de ziel dienstbaar is, worden de ziele-energieën op de juiste wijze gebruikt en gaat alles goed.

Transmissie-meditatie is een eenvoudige vorm van zeer krachtige dienstverlening aan de wereld, en is tegelijkertijd een uiterst krachtige en snelle methode van persoonlijke groei.

Transmissie-meditatiegroepen zorgen ervoor dat kosmische energieën toegankelijker worden gemaakt voor de mensheid. Het zijn precies deze energieën die de wereld op dit moment hervormen.

Dat is de dienst die de transmissie-groepen aan de wereld verlenen.

Bovendien leidt het werk in transmissie-meditatie tot zeer diepgaande veranderingen in het individu. Na een half jaar of een jaar nadat ze met transmissie-meditatie zijn begonnen, zien de meeste deelnemers veranderingen in zichzelf. Ze merken dat ze een ander, beter mens aan het worden zijn. Ze ontdekken dat ze gemakkelijker liefde kunnen ervaren en uiten. Ze merken dat hun denkvermogen meer gestimuleerd raakt en creatiever wordt. Ze ervaren dat ze gedisciplineerder, vastberadener en consistenter zijn in de benadering van hun werk.

Transmissie-meditatie is volkomen veilig omdat het in handen is van de meesters van wijsheid, de meester-wetenschappers van onze planeet. Het echte en belangrijkste werk wordt voor elke deelnemer door de meesters zelf gedaan.

Alle informatie over transmissie-meditatie vind je terug in de boeken van Benjamin Creme.

De boeken van Benjamin Creme

Benjamin Creme, een van de voornaamste bronnen van informatie over het werk van Maitreya of de Wereldleraar, is hoofdredacteur van het maandblad Share International dat in 70 landen wordt gelezen. Benjamin Creme’s boeken zijn wereldwijd in vele talen vertaald en uitgegeven door groepen die op zijn boodschap reageren.

“Mijn taak was”, aldus Creme, “om de eerste stap naar het publiek te zetten, om te helpen een klimaat van hoop en verwachting te scheppen, waarin Maitreya naar voren kan treden zonder onze vrije wil aan te tasten.”

Alle boeken van Benjamin Creme zijn te verkrijgen via:

1.    ofwel transmissions@skynet.be,
2.    ofwel www.info.sharenl.org met een bestelformulier voor België, 
3.    ofwel Standaard Boekhandel.

Een overzicht van de titels (met een korte samenvatting van de inhoud voor elk boek) is te zien op de website van Share Nederland (2.)

Voor meer info over transmissie-meditatie in Leuven en omgeving:

neem contact op met Odette Deryk, odette.deryk@telenet.be, 0472/97.39.72

Voor informatie over transmissie-groepen in België:

Contacteer Transmissions asbl, BP 108, 6000 Charleroi Ville Basse
E-mail:
transmissions@skynet.be
 

Je kan ons ook komen bezoeken op onze infostand in het centrum van Leuven op vrijdag 18 juli 2014, tussen 10u en 15u30. De stand bevindt zich ter hoogte van het beeldhouwwerk van Dorre, de bakker, vooraan in de Diestsestraat (hoek Vanderkelenstraat).

Het thema van de stand is: Samendelen voor een rechtvaardige wereld en vrede. Je zal er informatie over transmissie-meditatie, Share Nederland, Share International, Maitreya en de Meesters van Wijsheid vinden.
 
 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy