Woensdagochtend 2 juli 2014: gratis teleseminar 'Hoe zet je de eerste stap voor het oplossen van ruzies?'

Ad acta Mediation, Opperdoes (NL)

25/06/2014

Trefwoorden: ruzie, conflicten, Michael Schulze, relatiesWil jij weten hoe je de eerste stap zet voor het oplossen van ruzies?

Dan nodig ik je van harte uit voor het gratis teleseminar 'Hoe zet je de eerste stap voor het oplossen van ruzies?' op woensdagochtend 2 juli a.s. om 10:00.

Herken je dit…?

  • Je hebt last van ruzie, gedoe en gedonder
  • Je relaties staan onder druk of je baan staat op het spel
  • Je wilt het oplossen maar weet je niet hoe
Meld je dan nu direct gratis aan voor dit teleseminar

In dit teleseminar leg ik je uit

  • Wat de oorzaken zijn van conflicten en ruzies. En het maakt daarbij helemaal niets uit of het om een persoonlijk iets gaat of om een zakelijke kwestie. Ruzies zijn met recht mensenwerk.
  • Hoe je kunt herkennen dat het misloopt. Belangrijk want voorkomen is beter dan genezen en dat is bij ruzies en conflicten ook zo. Zeker, verschil van mening mag, moet zelfs en is onvermijdelijk maar mag nooit en hoeft niet te escaleren en te zorgen voor onherstelbare breuken en verlies van vertrouwen.
  • Hoe je de eerste stap zet. Op zo’n manier dat jij niet het gevoel hebt dat je bakzeil haalt of dat je toegeeft. Maar wel op een manier die recht doet aan jullie beiden, die ervoor zorgt dat het gesprek weer op gang komt en oplossingen in beeld.

Kortom, heb jij last van ruzies, gedoe en gedonder en wil je daar vanaf, meld je dan aan voor dit gratis teleseminar. Ik ga er alles aan doen om je in dit uur een heel stuk op weg te helpen. En ken je nog iemand voor wie dit teleseminar ook zinvol is, voel je dan vrij om hem of haar hiervan op de hoogte te stellen. 

Klik hier om je gratis aan te melden
.

 
Spreek ik je woensdag 2 juli? 
 
Michael

 
Michael Schulze

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy