Als je een zoeker bent...

Vitesha Offeciers, Antwerpen (B)

04/07/2014

Trefwoorden: Unmani, afgescheidenheid, Berchem, Dolano 

Die to love


 
Meetings met Unmani in België (Antwerpen)
 
 
"ALS JE EEN ZOEKER BENT…
weet je dan eigenlijk wel echt wat het is dat je zoekt? Is het de waarheid, of het verlangen je 'goed' te voelen? Vaak wil je de waarheid helemaal niet horen want die ondermijnt de vaste grond die je denkt onder de voeten te hebben…"
 
Met Unmani kan je niet ontsnappen aan de waarheid die jij in wezen bent, voorbij alle woorden, concepten, beoefening, en wegen. Compromisloos legt ze haar vinger op de wonde en daardoor bestaat er een groot risico, alles te verliezen waaraan je je vasthoudt zodat er alleen de waarheid, overblijft, waar je zo naar verlangt...
 
 
Over Unmani
Unmani, gekend van de "Science and Non-Duality Conference", reist de wereld rond en geeft spontane en compromisloze Meetings en residentiele intensieven. Ze werd geboren in Londen en als kind was ze er zich al van bewust, geen afgescheiden identiteit te zijn en één te zijn met het leven.
Ze merkte dat iedereen rondom haar het leven zo ernstig opvatte en begon haar zoektocht naar dat wat voorbij gaat aan de afgescheidenheid.
Ze begon te reizen en leefde in allerlei verschillende gemeenschappen en culturen. In India was ze in de Osho Commune in Poona en daar kreeg ze haar naam Unmani wat 'voorbij de mind’ betekent. Het was echter pas toen ze de zen-meester Dolano ontmoette dat ze de diepe bevestiging vond waarnaar ze op zoek was. Unmani ontwaakte tot de realiteit van de natuur van het leven en stopte bewust met twijfelen aan wat ze als kind reeds had gevoeld de waarheid te zijn.
Daarna reisde ze gedurende 2 jaar door Australië.
In 2003 keerde ze terug naar England waar ze haar eerste boek schreef, 'I am Life itself'. Dit boek is nu in verscheidene talen vertaald.
Kort daarna begon ze met meetings en intensieve residentiele retreats over de ganse wereld. Ze leeft nog steeds een nomadisch leven en heeft geen vaste thuisbasis.
Unmani schreef een tweede boek, 'Die to Love' en is nu bezig aan haar derde boek.

Voor meer informatie over Unmani en de meetings en intensieven, ga naar
www.die-to-love.com
.
Er zijn ook meer dan 50 video clips op YouTube en ook op http://batgap.com/unmani/ en www.conscious.tv.

Open meeting:
vrijdag 11 juli
Welkom om 19u15. Begin stipt om19u30 (tot 21u30)
Prijs: 15 euro

1dag intensive:
zaterdag 12 juli
Tijdstip: 11u00 - 17u00
Prijs: 35 euro

Taal: Engels
Adres: Arthur Sterckstraat 40, 2600 Berchem
Contact: Vitesha +32 (0)472/66.65.08 vitesha@gmail.com

Het is niet nodig van te voren te reserveren, maar kom wel op tijd.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy