Een spirituele reis naar Dev Aura, Engeland

Avalon, Willebroek (B)

03/07/2014

Trefwoorden: Aura-Soma, Vicky Wall, Tetford, pomander 
Een reis naar het Hart van het Aura-Soma Systeem: Dev Aura, het Huis van Licht. Vicky Wall, de grondlegster van Aura-Soma, heeft in dit huis de laatste periode van haar leven gewoond en gewerkt. Haar energie is in deze prachtige parel overal sterk voelbaar, en dat is gewoon zalig.

Traditioneel bezoeken mensen Dev Aura enkel om er een cursus te volgen. Hoe interessant dit ook is, als je les volgt van 10.00 tot 18.00 uur is er niet zo veel gelegenheid om van de wondermooie omgeving te genieten. Bovendien moet je dan zelf je vervoer tot in Teford, Lincolnshire regelen.

Daarom willen wij jou ook dit jaar de kans bieden om het Huis van Licht en de Aura-Soma omgeving in alle rust en in je eigen tempo te ervaren. We reizen samen met een bus naar Tetford zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken! Ook dit jaar vieren we de verjaardag van Vicky Wall in haar eigen huis.

Van onze Dev Aura Trip in 2013 hebben we veel geleerd, vooral dat een bezoek aan Dev Aura een bijzonder speciale en mooie ervaring is. Je maakt er enkele dagen deel uit van de liefdevolle, harmonieuze atmosfeer. Hierdoor laad je niet alleen je batterijen in snel tempo bij, maar bovendien doet een bad in zo een positieve omgeving gewoon wonderen! Op deze manier kan de trip zelfs een retraite zijn.

Het spreekt vanzelf dat we door onze ervaringen van vorige keer deze Dev Aura Trip nog veel beter kunnen maken! Hier alvast een greep uit de dingen die je kan ervaren, beleven, verwachten:

3 dagen (4 nachten) verblijven in een zalige, rustige omgeving
◊ op de dag van aankomst krijgen jullie een Volle maan meditatie (bij goed weer doen we deze uiteraard buiten!) en wie graag haar/zijn kristallen oplaadt kan ze meebrengen.
◊ een goede verzorging door vriendelijk Dev Aura personeel
◊ ontbijt en 2 warme biodynamische maaltijden per dag, buitengewoon lekker!
◊ toegang tot het bureau van Vicky – vooral ‘s morgens vroeg een bijzonder inspirerende plek
◊ toegang tot de lesruimte van Dev Aura, en tot de andere ruimtes in Dev Aura
◊ toegang tot de grote tuin met verschillende meditatie-plaatsen
◊ toegang tot de meditatietempel van Vicky, achteraan in de tuin bij haar boom
◊ rondleiding in het Aura-Soma labo (hier zie je hoe de producten gemaakt worden!) en de fabrieksruimte
◊ bezoek aan de Shiva Lingam, de unieke waterbron voor Aura-Soma
◊ bezoeken aan Lucia Angelis, de enige Aura-Soma shop in Tetford
◊ bezoek aan Shire Farm, het biodynamische Aura-Soma landgoed met een Chakrawandeling over het gigantische Chakra Pad

* we plannen enkele gratis workshops waar je ter plekke kan voor inschrijven en we gaan elke dag samen om 10u een pomander delen, de kaars aansteken en de meditatie van de blauwe bol doen.

Aura-Soma, magie in de tuin van Vicky Wall in Tetford, Lincolnshire

Uniek aan een verblijf is dat we al op 10 augustus welkom zijn van zodra we er toekomen. Avondeten en overnachting zijn in de prijs inbegrepen. Ook avondeten op 10 augustus, overnachting én ontbijt op 14 augustus zijn inbegrepen! Let dus goed op voor je planning: we vertrekken ‘s morgens op 10 augustus en we komen weer thuis rond 18u op 14 augustus.
We verzamelen dus op 10 augustus om 7u45 en vertrekken om 8u STIPT in Willebroek, het adres voor je GPS is Bedrijvenpark Veert 1 2830.
Je kan daar ook je auto achterlaten op een gratis parking.

Prijs: 699 euro

INSCHRIJVING:
Je bent pas ingeschreven na het betalen van 699€ op rekeningnummer:
BE52 979-5390100-09 met vermelding van je naam plus Dev Aura Trip 2014. Mail ons ook je emailadres via onderstaand adres zodat we u de laatste informatie kunnen meedelen indien nodig.

Noteer de data alvast in je agenda, deze Dev Aura Trip 2014 wil je niet missen!
Meer info: 03/289 90 67 of 0485/ 83 13 62 en mail naar info@avalonbelgium.be.

 
Dev Aura. Poortje naar tuin

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy