Voor een vakantiegevoel dat blijft duren

Greet Selderslaghs, Eppegem (B)

06/07/2014

Trefwoorden: Life Planning, Koningsteen, Summer school, burn-out 
Voor een vakantiegevoel dat blijft duren …
 

Geniet jij ook zo van de zomervakantie? Dingen doen die je graag doet, plezier scheppen in je activiteiten, je helemaal vrij voelen, … Hoe heerlijk zou het zijn als dat gevoel kon blijven duren …

 
Het goede nieuws is dat dit kan! Via de beproefde no-nonsensebenadering van Life Planning kan iedereen – met de voeten stevig op de grond – zijn diepste dromen waar maken. Zelfs als je er zelf nog niet in gelooft, zelfs als je nog geen duidelijk zicht hebt op wat je zou willen.
 

Ook voor mij heeft het Life Planning traject een wereld van verschil uitgemaakt. Sinds ik resoluut gekozen heb voor het begeleiden van mensen, en me daarnaast toeleg op het schrijven van een roman, heb ik bijna voortdurend een vakantiegevoel. Ja, ik werk hard, en nee, het is niet altijd rozengeur en maneschijn en ja, ik krijg ook mijn portie teleurstellingen en uitdagingen te verwerken.
 

Maar omdat wat ik doe nagenoeg helemaal samenvalt met wie ik ben, vind ik altijd opnieuw de moed en energie er weer tegen aan te gaan.
 
Wil je ook een blijvend vakantiegevoel? Wil je weg van stress en (dreigende) burn-out? Je toeleggen op wat er toe doet, je vrij voelen? Neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat duurt anderhalf uur, kost 60 € en geeft je alvast een goed zicht op de richting die je uit kan. De eerste vijf lezers die reageren, krijgen 15 € korting en betalen slechts 45 €!
 
Liever begeleiding in groep in een zomerse sfeer? Bezoek onze ‘Summer school’ in het prachtige domein Koningsteen voor de tweedaagse ‘Je geld of je leven - Overvloed creëren in alle gebieden van je leven’. Je leest er meer over op
 
 
Mail of bel me gerust voor meer info!
Mijn e-mailadres is
greet.selderslaghs@skynet.be en mijn nummer 015/62 06 35.
 

Een fijne zomer gewenst!
 
Greet

PS Genieten kan je leren! Sluit even je ogen, beeld je in dat je op een strand bent, hoor de golven, ruik en proef de zee, voel de wind en het wiegen van de hangmat ... 


Begeleiding: Greet Selderslaghs, Life Coach, facilitator Biodanza en workshop begeleider. Authenticiteit, creativiteit en openheid zijn mijn kernwaarden en het is mijn passie een veilige omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien. Je vindt meer info over mezelf en mijn aanbod op www.artofgoodliving.eu.
 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy