Cursus Gnostiek in Katharenland 5-12 mei a.s.

Het Goddelijk Plan

03/04/2007


 
  DE LEVENDE GNOSIS

Beste spirituele vriend(in),

Graag nodigen we je uit voor een diepgaand spiritueel avontuur in het overweldigende land van de Katharen in de week van zaterdag 5 mei tot 12 mei a.s. in het sfeervolle spirituele centrum Joia, dat aan het wijdse meer Lac de Montbel aan de voet van de Pyreneeën gelegen is.

In aansluiting op onze eerdere lezingen bieden wij nu de cursus Gnostiek over de bevrijdende Waarheid aan, voor de mens die de spirituele reis wil aanvaarden om contact te maken met zijn Ware Zelf; zijn goddelijke essentie. De cursus is gebaseerd op de geopenbaarde Kennis die in de Oude Mysteriescholen aan de aspirant ingewijde werd aangereikt. Een nieuwe cyclus kondigt zich aan door een diep verlangen naar het Licht, als inspiratiebron naar de Nieuwe Wereld en de komende Nieuwe Mens.

Hiernaast laten wij je kennis maken met het erfgoed van de Katharen en leggen uit hoe de Gnostiek als bindend element hen inspireerde en hun leven diepgaand tot Parfait transformeerde. Dat we deze cursus hier op locatie houden is dus geen toeval. De cursus zal verder laten zien en voelen hoe de Levende Waarheid iemands bewustzijn kan verheffen naar goddelijke Liefde en Wijsheid, zoals bij de Katharen en bij iedere ingewijde het geval was en is.

We gaan naar de graalburcht de Montségur (vast onderdeel) en bezoeken indien gewenst ook de Kathaarse inwijdingsgrotten. Bij velen zullen oeroude zielenherinneringen ontstaan die emoties oproepen. Dit biedt de mogelijkheid tot reiniging en loslaten.                            
In deze week is er ook gelegenheid om te ontspannen en de sfeer en energie van de streek te ervaren. Je kunt in de overweldigende natuur wandelen, paardrijden, de bergen ingaan, karakteristieke plaatsen bezoeken, watersporten op het Lac de Montbel, maar ook rust en meditatie zoeken.

Geïnteresseerd? Lees dan verder op onze website www.hetgoddelijkplan.nl  en vraag aanvullende informatie en de brochures aan.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy