7de BeVo-congres

Beroepsvereniging van Reflexologisten Belgie, Lokeren (B)

23/08/2014

Trefwoorden: Leon Cools, Luc Covents, Ilse Van Eetvelde, Biznis Hotel

 7de BeVo – Congres

Wij kaderen jouw praktijk in!

 
Zaterdag 18 oktober 2014

van 9u15 tot 17u15 (onthaal vanaf 8.30u)
 
Biznis Hotel, Zelebaan 100, 9160 Lokeren
 
Professionele sprekers die interactief hun knowhow met je delen!

 
Leon Cools is lesgever op de Levensschool en daarnaast ook een  enthousiast voetreflexoloog met een eigen praktijk en een groepspraktijk.
 
Hoe zit het op dit moment nu precies met het wettelijk kader waarbinnen we als voetreflexoloog kunnen werken.  Is een beroepsvereniging nuttig? Welke wetten zijn er zoal van toepassing voor ons?  Mag je jezelf therapeut noemen?  Mag je van een behandeling spreken?
Wat is de evolutie op dit moment in België en hoe staat Europa ten opzichte van ons mooie beroep?  Wat met patiëntenverenigingen? …….

 
Luc Covents bestudeert Westerse en Oosterse geneeskunde. Hij geeft al jaren les in verschillende disciplines waaronder shiatsu en neuronale voetreflextherapie.
 
Het maken van een anamnese is één van de belangrijkste aspecten van de therapie. Door de juiste vraagstelling en de kennis van een aantal accurate evaluatiesystemen ligt de oplossing van het probleem reeds voor handen. Hoe kunnen we onze vraagstelling optimaliseren? ….

 
Ilse Van Eetvelde. Met KleurEnEffect begeleidt Ilse al 10 jaar organisaties om met de juiste kleuren te zorgen voor prettiger leven en werken. Daarnaast is ze al 7 jaar zeer ervaren kleuradviseur bij marktleider in verf AkzoNobel. Ilse geeft regelmatig presentaties en trainingen, zowel offline als online.

Door jouw praktijk op een goede manier in te richten, kan je ervoor zorgen dat cliënten zich veiliger voelen, zich makkelijker ontspannen en ontvankelijker zullen zijn voor jouw behandeling. Kleur is een zeer belangrijk aspect van inrichting, met aangetoonde biologische en psychologische effecten. In deze presentatie krijg je handvaten voor elke situatie.

Je gaat naar huis met frisse ideeën, nieuwe contacten, inspiratie,
een massa aan info en tips
en een leuke goodiebag!

BeVo-leden: € 79
Anderen: € 99
€10 korting bij inschrijving vóór 15 augustus
 
Inschrijven
congres@bevo-belgie.org
0489 55 41 32

De prijs is inclusief alle dranken, lunch, koffiepauze, congresboek en goodiebag.

Na inschrijving ontvang je info over de betaling, mogelijke carpooling e.d.Meer info: www.bevo-belgie.org 

 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy