Zonnevlecht Academie organiseert de opleidingen Natuurvoedingsconsulent en NLP Practitioner Training in Belgie

Zonnevlecht International, Hamont-Achel (B)

06/09/2014

Trefwoorden: natuurvoedingsconsulent, NLP-practitioner, civilisatose, ontzuren 
 
 
Zonnevlecht Academie organiseert
de opleidingen Natuurvoedingsconsulent en NLP-Practitioner Training in België


 · 5-daagse opleiding Natuurvoedingsconsulent
· 7-daagse opleiding NLP Practitioner Training
· 1-daagse cursus Ontzuren & Ontslakken
 
 

Natuurvoedingsconsulent

5-daagse opleiding Natuurvoedingsconsulent 

4 oktober - 25 oktober - 22 november - 29 november - 13 december in Hasselt


Geaccrediteerd door BATC, KTNOLVNG, NVST, VBAG, VNRT, VNT, FAGT en Zhong.


Natuurvoeding is eigenlijk een "oerdieet" of ook wel oervoeding genoemd en sluit heel mooi aan bij de Natuurgeneeskunde. Het is terug naar de natuur, naar de voeding van grootmoeders tijd, een stukje nostalgie ... in de mate van het mogelijke in deze tijd verpakt. Kenmerkend zijn verse voeding, streekgerechten, veel groenten en fruit, veel "licht" maar geen "light", weinig calorieën en zo min mogelijk bewerkte voeding met als het zuur-base evenwicht en reinigen.
 
Kortom Natuurvoeding met als basis Bio-energetische voeding, goed voor jong en oud maar zeker voor mensen met klachten of ziektes!
http://www.zonnevlecht.nl/files/image/1008/medium/NLP.jpg
7-daagse opleiding NLP Practitioner Training
incl.  gratis overnachtingen en maaltijden

19 januari - 25 januari 2015 in de Belgische Ardennen

Geaccrediteerd door BATC, FAGT, LVNG, NWP, VNRT, VBAG en  VNT

Verleg je grenzen: een andere omgeving nodigt meer uit!
Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Zoals gezegd: Scholing in communicatie is de snelste manier van ontwikkeling (Jim Rohn).
 
Sta positiever in het leven en realiseer je doelen!
In de NLP Practitioner opleiding zal jijzelf ook centraal staan. Het zal duidelijk worden hoe je zelf in het leven staat en hoe jij hierin tot je recht komt. Tijdens de opleiding leer je je leven bewuster vorm te geven en zal je in staat zijn je doelen makkelijker te bereiken.
http://www.google.nl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.zonnevlecht.nl/files/image/1081/medium/Ontzuren%20Ontslakken.jpg&sa=X&ei=N7lzUtH8L4iu0QXCwoDgDQ&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNEYtxXFN91sJD1U5DU1UNXeZTRAew
1-daagse cursus Ontzuren & Ontslakken

30 oktober 2014 te Hasselt

Geaccrediteerd door de VNRT, NWP, LVNG, VNT, FAGT, BATC, MBOG, NVST, BVK en Zhong voor bij-/nascholingspunten.
 
Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose.

Tijdens deze lezing krijgen we een duidelijk beeld hoe het lichaam hierop reageert en welke de eventuele gevolgen zijn op korte en/of langere termijn. Wat is verzuring? Welke mechanisme zet het lichaam in gang om dit op te lossen of aan te pakken? Hoe kunnen we hier bewust mee omgaan? Hoe kunnen we hierin ons evenwicht bewaren? Hoe kunnen we de zuurvorming van het lichaam tegengaan. Door onze moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo een 'goede gezondheid' te behouden.

 

Erkend dienstverlener KMO-portefeuille
 
Op basis van de CEDEO-certificaat werd Zonnevlecht erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor de pijler Opleiding (DV.O213226). Deze erkenning betekent dat onze klanten kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een laagdrempelige elektronische steunmaatregel waarbij Vlaamse KMO’s een subsidie kunnen bekomen voor het inkopen van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een erkende dienstverlener. Meer informatie omtrent deze steunmaatregel van de Vlaamse Overheid kan u vinden op www.kmo-portefeuille.be. Hier kan u terugvinden of uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt, hoeveel subsidie u kan krijgen, wat precies in aanmerking komt en hoe u deze subsidie kan aanvragen. Voor meerdere cursussen & opleidingen zie onze website http://www.zonnevlecht.nl/cursus.html.
 
 
Tel: +32 (0)11-391700
E-mail:
info@zonnevlecht.com
Internet:
www.zonnevlecht.com
 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy