Groei & Kracht

Groei & Kracht (Zeveneken) (B)

25/09/2014

Trefwoorden: Wendy Mertens, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, ADHD 
 
Leven vanuit en in je hart!
Wendy Mertens
Trans-inter-actioneel
kinder, tiener, volwassen en gezinscoach
groepscoach
 
 
Inhoud van deze brief;
· Welkom
· Gratis cadeau!
· Voorstelling Wendy en werkmethode
· Wat een klant over me schrijft!
· Maandelijkse tips van mij
 

 
Goede morgen, 
 
De scholen zijn reeds enkel weken terug gestart samen met wat goed weer erbij dat ons humeur en hoe we ons over onszelf als andere voelen toch wel sterk beïnvloed.
In deze brief geef ik je een van de onderwerpen aan waar ik dagdagelijks in praktijk, waar ik met hart en ziel werk, mee bezig ben, namelijk onze kinderen.
 
Ze zijn onze grootste schat op aarde, ons kostbaarste bezit, maar waarom hebben we kinderen, hoe komt het dat zij hier zijn… zou jij graag willen weten welke boodschappen onze kinderen ons brengen.
 
Wel ik bied je vandaag een e-book aan waarin ik volkomen rond deze boodschappen stil sta. Benieuwd wat de boodschappen zijn?
Schrijf je nu in voor mijn e-book bomvol transcendente boodschappen van jouw kind.
 
Gebruik deze tips en mededelingen van jouw kind om jullie relatie beter te begrijpen en jouw kind in deze wereld beter bij te kunnen staan.
e-book: De 17 transcendente boodschappen die je kind je brengt!
 
 
Liefdevolle groeten,
 
Wendy
 
 
 
 
 
 
Wie is Wendy?
 
Ik ben Wendy Mertens geboren in België op 9 januari 1977. 
Ik ben opgegroeid in een nieuw samengesteld gezin waar we met 4 generaties (moeder, grootouders, overgrootouders, tante en oom) samenwoonden. Hierdoor heb ik een pleegzus en een stiefzus. Maar wij zijn elk bij onze biologische ouder opgegroeid. Ik weet het, het klinkt heel complex, maar weet je wat, ik heb er immens veel uit geleerd. Vooral dat verbinding en liefde centraal staat!
Ik heb niet de kans gehad om mijn biologische vader te ontmoeten, maar ik weet wel dat hij van me hield en dat ik een schat van een “stiefvader” heb die ik nooit zou willen ruilen. Tevens ben ik ook tante van een jonge man van 20 jaar en 2 tieners.
Zelf ben ik heel leergierig en levenslustig, maar ook hooggevoelig als hoogbegaafd. De combinatie maakt dat ik zelf sterk op mijn eigen grenzen moet letten om een evenwicht te houden tussen wat ik nodig heb en wat ik wens. Bovendien ben ik een zeer positief ingesteld persoon die elke uitdaging, elk probleem omdraait tot een positieve ervaring. Ik heb al een heel turbulent en zeer uitdagend leven achter me, maar het heeft me zo verrijkt dat ik zeer graag met als mijn gaven , ervaringen, opleidingen ,… (klik voor meer info-tekst aanmaken= CV).
 
Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk Groei & Kracht waar ik gespecialiseerd ben in het helpen van mensen (klein en groot) die zich richten of van nature uit nieuwe tijd zijn, met de eigenschap van “hooggevoeligheid , “hoogbegaafdheid”, “ADHD”, eigenlijk gebruik ik hier nu de termen zoals ze in onze maatschappij gebruikt worden. Echter begrijp ik dat onze maatschappij deze “labels” nodig acht, maar zelf ben ik en niet zo voorstander van. Iedereen is uniek op zijn manier.
 
Voor volwassenen ben ik ook gespecialiseerd in “misbruik”( geweld, emotioneel, seksueel).
 
 
 
Voor wie:
 
 
Kinderen 
Tieners 
Jong volwassenen 
Volwassenen 
Gezinnen 
Koppels 
Groepen

 
Werkwijze & Tarieven:

Coaching  
ik werk trans-inter-actioneel of volgens de TIA-visie. Het is een holistische vorm waarbij, verschillenden therapeutische stromingen (humanistische psychologie, de systeemtheorie, Jungiaanse analytische psychologie, de Cognitieve Gedragstherapie, de Gestalttherapie, de Psychosynthese, Bio-energetica, NLP, en de contextuele benadering) in interactie worden gebracht tot een nieuw model die elkaar wederzijds beïnvloeden zonder hun eigenheid te verliezen. Het beweegt zich tussen de universaliteit van menselijke problemen en de eigenheid van iedere mens, heeft oog voor de mens in ontwikkeling en voor diens existentiële en transpersoonlijke dimensie (Reiki, entropologische antropologie, emotionele acupressuur, gedachtenkracht en Mindfullness) als wat wij hier doen. 
 
Bovendien werk ik hier verder nog met creatieve en speltherapieën, als met een techniek die ik zelf ontwikkeld heb en “transcendente opstelling” noem om u verder te helpen. Naast dit alles werk ik zo met je dat je rust in je hoofd krijgt, ontspanning vindt en je slaap verbeterd.
 
Trans-inter-actioneel is niet alleen een belangrijk therapeutisch instrument voor cliënten met een directe hulpvraag, het is tevens geschikt voor wie behoefte heeft aan persoonlijke groei, transformatie en relatiebekwaamheid. Het bevat de mogelijkheid onszelf te leren kennen in al onze dimensies en helpt ons weer in verbinding te treden.

Volwassenen
Training voor volwassenen die innerlijke rust zoeken.
Tieners
Bijeenkomsten voor tieners
voor meer zelfvertrouwen & hart-vol communiceren.
 
 
Tarief:
 
Ik werk met aangepaste & ondersteunende pakketten voor kinderen, tieners en volwassene. Steeds wordt het gezin hiermee in betrokken. Zo is de gemiddelde prijs per uur 37€, maar als je meer informatie wenst, kijk eens op de
 
 
 
 
 
Zeer veel liefdevolle groeten,
 
 
Wendy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wat klanten over Wendy vertellen:  
 

Getuigenis van HDS
Ik was nog maar 1,5 jaar weg gegaan van mijn man . Ik had het psychisch al zwaar gehad . Na het stop zetten van de studies voor verpleegkundige ,en een 3 tal maanden te werken in een rusthuis waar ik op 6 verdiepen stond en het gevoel had nergens mijn draai te vinden. Toen het contract afgesloten werd , kreeg ik te horen dat ik te onzeker overkwam.
Ik ben met Wendy in contact gekomen via mijn dochter. Zij vertelde me dat ze bezig was met mensen die hooggevoelig zijn. Ze praatte ook dat ze mensen hielp met geen of te weinig zelfvertrouwen. Toen ik dit hoorde, dacht ik misschien is Wendy de juiste persoon om me te helpen . Wendy vind ik een pracht dame ze leert je positief denken en dat is het begin van alles. Nooit meer negatief denken is een moeilijke klus , je moet er in groeien. Wendy helpt je met nog veel , het feit is dat ieder lichamelijke aandoening gelinkt wordt aan een emotie kun je zonder het zelf in de gaten te hebben veel last hebben en veel naar de dokter gaan. Maar het onderliggende probleem blijft, de lichamelijke problemen komen dus regelmatig terug. 
De therapie van Wendy is heel efficiënt. Als je elke dag je oefeningen doet, boek je resultaat. De oefeningen zelf hou ik als verassing. Ik krijg van mensen die me vroeger kenden en me na een langere tijd niet meer zagen positieve reacties. Ik ben veranderd op niveau van denken. Ik ben ook een cursus gaan volgen een vooropleiding om te testen of het mogelijk was om een diploma te behalen (A2, jeugd en gehandicaptenzorg. Ik slaag er in om mijn diploma te behalen en dit lukt met de hulp van Wendy haar therapie.
Ik zou zeggen het is aangewezen om bij Wendy op therapie te gaan ze kan u helpen op vele vlakken. Ik ben heel blij dat ik Wendy leren kennen heb en me helpt.
 

Wat anderen in kernwoorden vertellen:
:

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy