Open avonden voor zijnsbeleving & familieopstellingen

Samtati, Duffel (B)

02/10/2014

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, systemisch, representant, aandacht

 
Dit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
 

OPEN AVONDEN VOOR ZIJNSBELEVING

&

FAMILIEOPSTELLINGEN 

September 2014 door Hilde Van Bulck
De open avonden voor ZIJNsbeleving zijn ondertussen een begrip geworden. De evolutie van de regelmatige deelnemers is gigantisch. De eerste keer komen ze een beetje aarzelend binnen en tasten ze af wat de avond hen gaat brengen, maar snel geven ze zich over aan het individueel en het groepsgebeuren. Ik weet niet wie er het meeste van geniet. Zij of ik? Kom je mee genieten en mee groeien? Kom je mee proeven en slurpen van energie in vele vormen? Delen is vermenigvuldigen. Breng je vrienden mee. Vergroot het lichtend veld door je eigen sprankelende ZIJN zichtbaar te maken.

Heb jij het gevoel dat gedachten met een duizelingwekkende snelheid in je hoofd rondrazen, je hart best wat extra aandacht en warmte zou kunnen gebruiken en je lijf de vergelijking met een gespannen boog gemakkelijk kan evenaren? Met eenvoudige oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn, kun je je aandacht verplaatsen van zorgen, emoties en spanningen naar meer rust, vertrouwen en evenwicht voor je hoofd, hart en je lijf. Een oase van rust die terug te vinden is in jezelf! Deze maandelijkse open avonden voor ZIJNsbeleving staan open voor iedereen. Een beetje ervaring in energetisch waarnemen is een voordeel. We praten niet, maar we gaan van doen naar ZIJN tot aanwezig-zijn in jezelf een vanzelfsprekend en natuurlijk gegeven wordt. We bundelen onze energie en laten haar vrijuit stromen. Je energetische kanalen openen zich. Je kunt de energiestromen in en rond je lichaam leren voelen : eenvoudig, intens, en grensverleggend. Je voelt hoe een innerlijke verandering langzaam, maar zeker plaatsvindt en je met andere ogen de wereld inkijkt.
 
Vrijdag 17 oktober 
Vrijdag 21 november
Vrijdag 19 december
van 20 u tot 22 u

Ik doe mee en schrijf me in !
Op voorhand inschrijven is noodzakelijk
Elke avond kan ook apart gevolgd worden.

 
 
Vanuit mijn eigen levenservaringen, maar ook vanuit de levensverhalen van mijn cliënten zie ik hoe hardnekkige problemen diep verankerd zijn in wat er in de voorouderlijke generaties gebeurd is. Sommigen zijn zo onbewust loyaal aan en vergroeid met de verstrikkingen die ze vanuit het systeem meedragen, dat ze hun eigen groei en welbevinden gedurende jaren saboteren. Ik ben steeds ontroerd wanneer men dan via een familieopstelling bereid is naar de innerlijke blokkade te kijken en daarna letterlijk een last van de schouders voelt vallen. 

Het is de moeite om kennis te maken met dit wonderbaarlijke en intense werk. Opstellingen kun je toepassen op alle situaties die in relatie staan tot jezelf, dus ook voor school- of werksituaties.

Als je nog geen of weinig ervaring hebt, is het een goed idee om een paar keer deel te nemen als representant. Als representant word je toegelaten in de vraag van anderen. Door je deelname beteken je iets voor hen, maar ook voor jezelf is representant zijn een boeiende en leerrijke ervaring. Je kijkt op een andere manier naar het leven. 

Zaterdag 25 oktober
Zondag 16 november
 
Van 10 tot 17 u
Ovoorhand inschrijven is noodzakelijk
Ik doe mee en schrijf me in.
Heel erg welkom !

Hilde Van Bulck
Expert in THE NEW TEACHING (TNT)
Systemisch opsteller
Auteur van 'De nacht van ons leven'
Auteur van 'De eigenwijze kikker' (verschijnt in het najaar)

Stichter en bezieler van Samtati
info@samtati.com
www.samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy