Hoe verandert je levensweg na een overlijden? Een kijk op leven en dood vanuit bezieling

Samtati, Duffel (B)

07/10/2014

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, overlijden, Borsbeek, Lokeren


Dit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
 

HOE VERANDERT JE LEVENSWEG NA EEN OVERLIJDEN?
Een kijk op leven en dood vanuit bezieling.

September 2014 door Hilde Van Bulck
Bijna vijf jaar na het overlijden van mijn man heeft ons verhaal deze zomer nog een mooie afronding gekregen. De schoonheid ervan heb ik proberen te vatten in woorden en in een schilderij, maar ze overstijgt elke expressie die ik eraan zou kunnen geven. Door ze op de lezingen te delen hoop ik bij te dragen aan een wereld waarin angst voor de dood plaats mag maken voor liefde voor het leven.

Ik heb aan het begin van de zomer je boek De nacht van ons leven gelezen. Het leest als een trein. Het was alsof ik een spannende roman aan het lezen was! Ik was zeer getroffen door je openheid, je zorgzaamheid en zorgvuldigheid. Ik heb veel geleerd over relatie! Ook je spiritualiteit en bezieling, je contact met fijnere energieën en het Licht, zoals je dat noemt. Enfin, dat alles heeft me echt getroffen.
Ik heb het aanbevolen aan mijn collega die deze zomer het stervensproces van haar schoonbroer heeft begeleid. Het is een boek dat een hart onder de riem steekt voor veel mensen die met sterven in aanraking komen en manieren zoeken om ermee om te gaan, en vooral ook de bredere dimensie van sterven (willen en durven) zien: overgaan naar een andere wezensvorm. (VM)

Ik heb net je boek uit. Het heeft me tot in het diepste van mijn ziel geraakt ... zo mooi ... zo warm .. zo liefdevol ... zo vol licht. Het is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen ! Ik heb er bij geweend, gelachen, ik was ontroerd, verwarmd en ik heb er vooral heel veel uit geleerd. Ze hadden gelijk (je man had gelijk): dit boek moest je gewoon schrijven!  (IB)

Ik las je boek en het was net alsof ik dat boek heb geschreven. Zo herkenbaar... Het heeft me goed doorheen de dagen na de overgang van ons mama geholpen. (ADM)


Elke keer als ik een reactie mag ontvangen over mijn boek De nacht van ons leven, dat ik geschreven heb naar aanleiding van het overlijden van mijn man, stel ik hetzelfde vast. Mensen zijn ontroerd en worden diep geraakt in het hart. Tijdens de lezingen herkennen de luisteraars zich in mijn verhaal en stellen ze zich in verbondenheid open voor de inzichten die uit mijn belevingen zijn verder gekomen. Wat is de dood? Bestaat ze eigenlijk wel? Wat heeft ze ons te leren? Hoe ga je ermee om? Is er nog contact mogelijk? Wat komt bezieling er bij kijken? Wat is de rol van de onvoorwaardelijke liefde? Wat leert onze geboorte ons over de dood? Hoe verandert je inzicht in het leven? Wat kan het LICHT voor jou betekenen? Hoe ga je krachtig en geïnspireerd verder met je leven?
 

Donderdag 23 oktober 2014 in Borsbeek
Woensdag 26 november 2014 in Lokeren

20 u - 22 u
Schrijf je nu in.
 
* Boek 'De nacht van ons leven' te verkrijgen.  

 
5. UITNODIGING
 
Ik nodig je van harte uit om
  • je kennis over leven en dood te verruimen,
  • op een liefdevolle manier naar je geliefde overledene te kijken,
  • je eigen levenskrachtige vermogens te manifesteren,
  • licht en liefde in je leven te brengen en
  • licht en liefde in de wereld te brengen.
  • De wereld heeft het nodig. 
 
Graag tot op een van de lezingen.

6. DEZE LEZING ZELF ORGANISEREN?

Deze lezing zelf organiseren? Neem vrijblijvend contact op en stel al je vragen.
 
Een liefdevolle lichtgroet 

Hilde Van Bulck
Auteur van 'De nacht van ons leven'
Auteur van De eigenwijze kikker (verschijnt najaar 2014)
Expert in THE NEW TEACHING (TNT)
Systemisch opsteller
Stichter en bezieler van Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
info@samtati.com
www.samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy