Beweging, ontgiften, beweging, bloeddoorstroming, beweging, lymfedrainage, beweging, hoofdpijn, beweging...

2origin

19/04/20072 origin (lees: “to origin”) staat voor “Back to Origin”, terug naar de bron, de oorsprong, het begin...

En dit met een heel eenvoudig apparaat dat al meer dan 40 jaar bestaat:Klik hier voor een  filmpje


Niet alleen zalig ontspannend, doch het geeft je de verloren energie terug. Velen getuigen dat ze kampen met MS, CVS, Fibromyalgie, Hernia, oedeem, spataders, spasmofilie, gezwollen benen...en zoveel andere kwalen... en na één tot maximum drie weken hebben ze allemaal, door tweemaal daags zalig een kwartiertje te “schudden”, een verrassend effect. Lees zelf de vele getuigenissen op de website www.2origin.be.

Omdat ik er zo hard van overtuigd ben dat dit ook voor jou iets kan betekenen kan je het ook eerst in alle veiligheid huren gedurende 3 weken en dit voor slechts € 50 en € 100 waarborg. Deze € 150  wordt van de aankoop afgetrokken als je het apparaat houdt na drie weken. Dus gratis uitproberen. Wie geeft je zulk een garantie???  Kijk ook naar het “infrarood dekentje”.

 Geen elektrisch deken, doch de  weldoende warmte van de zon.

Meer dan gewoon warmte, dit zal je pijnlijke gewrichten, reuma, spieren... versoepelen en verzachten.

Regelbaar met timer en temperaturen tot 75°.

  Dus ook een saunaeffect.
                                                                               Tot slot, weeral uit het Oosten, de DetoxPadsForEveryBody. Deze plak je onderaan de voeten en die zullen je ontgiften tijdens de nacht. Een heel sterk middel om te ontgiften en toch “niets in te nemen”!

Het absorbeert gifstoffen, verlicht pijn, Het absorbeert gifstoffen, verlicht pijn,

 

ondersteunt een betere bloeddoorstroming, vermindert zwellingen en bevordert een betere slaap. Je kan ook twee proefpads bestellen. Allemaal op www.2origin.be
Of bel 02-463 44 85.

Voor (of beter “tegen”) hoofdpijn, migraine, knarsetanden, kaak- en nekpijnen... is er de “Head-Balance”.Elke dag enkele oefeningen van de kaakspieren zijn voldoende. En toch altijd beter dan weer gewoon wat pillen te slikken.Meer op www.2origin.be/NL/Headbalance.asp

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy