Yoga, Tog Chod en mantraweekend (24 t/m 27 oktober 2014)

Tarayogini, Kluisbergen (B)

11/10/2014

Trefwoorden: Ana Luisa Taboada, Ana Taboada, Maaike Decock, Doornik 
YOGA, TOG CHÖD
EN MANTRAWEEKEND
IN BELGIË
(24 T/M 27 OKTOBER 2014)
 
Een weekend waar transformatie centraal staat!

Dit weekend wordt een mooie combinatie van Lu Jong, Tibetan Healing Yoga, Tog Chöd (meditatieve bewegingen met een zwaard) en mantra’s zingen.

 Tog Chöd

Er is een aanbod voor mensen die Lu Jong nog niet kennen alsook voor mensen die reeds gevorderden zijn in deze oefeningen.
De combinatie van de eenvoudige maar balancerende yogaoefeningen, de meditatieve bewegingen met het houten zwaard en de helende vibraties van de mantra’s zorgen dat je weer helemaal thuis komt bij jezelf.In dit weekend sta jij centraal, volg gewoon je hart en geef je drukke hoofd even een time-out! 
Dit weekend worden jullie begeleid door 3 experts:


Ana Luisa Taboada
 
Afkomstig uit Portugal en professionele zangeres.
Haar motto is: "Iedereen kan zingen!"
Je moet alleen weten hoe je stem te gebruiken.
Ana zal jullie leren hoe je je stem kan gebruiken.
Alsook zal ze jullie verschillende Tibetaanse helende mantra’s aanleren.
 
Ana Taboada
 
Afkomstig uit Portugal.
Tog Chöd teacher and educator
Ana zal ons de Tog Chöd bewegingen aanleren.
 
Maaike Decock
Lu Jong teacher en educator.
Maaike zal jullie de 21 yogaoefeningen aanleren.
 
In de namiddag gaan we van start met onze eerste yogasessie, Tog Chöd of mantrasessie.  Afhankelijk van het weer zal dit buiten in de natuur plaatsvinden of binnen in een mooi aangeklede Tibetaanse zaal.
De volgende dagen starten we de dag met Yoga in flow waar we samen de aangeleerde oefeningen in flow uitoefenen. Dit aangevuld met ademhalingsoefeningen en een stukje meditatie zorgt ervoor dat je volledig in je lichaam komt om de dag te starten.
Na het ontbijt worden de mensen in groepjes verdeeld om verder de verschillende vormen (Yoga, Tog Chöd en mantra’s) aan te leren.We maken een break voor de middagslunch waarna we even tijd kunnen nemen voor onszelf in een prachtige omgeving van groen en rust.In de namiddag gaan we ons samen verder verdiepen in de Tibetaanse disciplines. Na het avonddiner is er nog een vrijblijvende afsluiting van de dag. Samen 45 minuten Yoga in flow, aangevuld met een aantal mantra’s en een stukje meditatie. De beste manier om een heerlijke dag af te sluiten. 
Maandag 27 oktober starten we met opnieuw met een ochtendpraktijk. Na het ontbijt hebben we dan voor een laatste keer al onze bewegingen in flow doen: Yoga, mediatieve bewegingen met het zwaard en ter afsluiting zingen we samen helende Tibetaanse mantra’s. Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen.
Voor meer info alsook prijs: neem een kijkje op de pagina www.tarayogini.be/yoga-reizen/yoga-en-mantraweekend.
Aanmelden kan reeds: maaike@tarayogini.be.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy