Groei uit jezelf

Ankerpunt, Heverlee (B)

20/11/2014

Trefwoorden: persoonlijkheidstest, talenten, ontwikkeling, therapie

 

 

 

Groei uit jezelf

is een boeiend en stimulerend traject van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Doel

Vind je dat het tijd is om nieuwe wegen in te slaan, professioneel of privé? Tijd om er volop tegenaan te gaan, je eigen identiteit en talenten te verdiepen en te exploiteren? Zou je graag willen realiseren wat je echt wilt en verlang je voluit ‘in je kracht’ te staan? ... dan sta jij nu op de drempel van heel wat boeiende uitdagingen.

Jouw persoonlijke groei

Groei uit je zelf' is een UNIEK concept waar interactief en integratief en tegelijk ook individueel gewerkt wordt rond jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Inzet van jouw talenten en passies

In deze reeks 'Groei uit jezelf ' kan je INTERACTIEF ontdekken wie jij nu eigenlijk bent, dat je jezelf mag zijn, hoe je je talenten kan uitdiepen en inzetten om ‘in je kracht’ te staan, doelen te bereiken en hoe je je persoonlijke groei en ontwikkeling kan stimuleren.

Een veilig kader

In een veilig kader kan er ook INDIVIDUEEL gewerkt worden met jouw doelen en noden.

Integratief

We werken ook INTEGRATIEF. Wij gaan ons dan ook niet beperken tot één persoonlijkheidstheorie of psychotherapeutisch model. We gaan over de grenzen van de verschillende modellen gluren en integratief aan de slag gaan met JOUW TALENTEN in combinatie met de helpende technieken en de achterliggende filosofie van o.a. NLP, IP, CGT, TA, experiëntiële benadering, de positieve, oplossingsgerichte benadering, gecombineerd met mindfulness en vele (creatieve) therapieën. Meer info: http://www.ankerpunt.be/groei-uit-jezelf-een-boeiend-en-stimulerend-traject-van-jouw-persoonlijke-groei-en-ontwikkeling

Opzet van de cursus

Opzet van deze cursus is dat je in je dagelijkse leven - ook wanneer de cursus reeds lang is afgelopen - daadwerkelijk aan de slag kan gaan met jouw nieuwe vaardigheden. Daarom wordt deze cursus aangeboden in een reeks van 10 donderdagavonden, verspreid over een heel academiejaar. Zo krijg je de kans om werkelijk aan de slag te gaan met de nieuwe kennis, deze in te oefenen en te evalueren en nog meer te verfijnen.

Een persoonlijkheidstest en 1 uur individuele coaching zijn ook inbegrepen in de prijs. Het contactmoment is in onderling overleg af te spreken.

Data, prijs en contactgegevens

In het najaar van 2014 start deze cursus opnieuw. 10 donderdagavonden (telkens van 19.00 tot 21.45) gespreid over het academiejaar 2014 - 2015.

Data: 16.10.14 - 06.11.14 - 20.11.14 - 04.12.14 - 08.01.15 - 22.01.14 - 05.02.15 - 05.03.15 - 19.03.15 - 23.04.15

Prijs: 695 euro (inclusief persoonlijkheidstest en individueel gesprek) en met vroegboekkorting 665 euro (tot 1 december)

Adres: Ankerpunt, Oud-Heverleestraat 62 3001 Heverlee

Inschrijven kan ook via het inschrijvingsformulier

 Voor praktische informatie; tel 0497/74.68.99 of via mail: Info@ankerpunt.be.

Meer info vindt u ook op onze website www.ankerpunt.be.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy