Ontdek wat reflexologie voor jou kan betekenen!

Hilde Schoonjans, Lokeren (B)

02/12/2014

Trefwoorden: handreflexology, kleuterklas, voetreflexologie, E-cursus

 

Reflexology

zalig om te krijgen en

zalig om te geven


Jij kan het leren! 

   
woensdag 3 en 10 december 2014 Ontspanning en welzijn in de kleuterklas met reflexology
woensdag 21 januari 2015 Eéndaagse workshop handreflexology voor iedereen
woensdag 28 januari 2015 (5 dagen) Basiscursus voetreflexologie voor iedereen
zaterdag 28 februari 2015 (5 dagen) Basiscursus voetreflexologie voor iedereen
woensdag 25 maart en 1 april 2015 Ontspanning en welzijn in de kleuterklas met reflexology
vrijdag 24 april 2015 Reflexologie in de vroedkunde
woensdag 6 mei 2015 Eéndaagse workshop handreflexology voor iedereen

extra ondersteunende navorming
 
maandag 15 december 2014 Hoe geef ik vol zelfvertrouwen een presentatie
maandag 27 april 2015 Hoe geef ik vol zelfvertrouwen een presentatie

 

Naast de workshops kan je kennismaken met reflexologie via mijn boeken!

 

Toen ik tijdens een workshop vertelde dat ik een boek aan het schrijven was vroeg iemand me: "waarom geen basisboek". Mijn eerste reactie was wat afwijzend omdat er eigenlijk al enkele Nederlandstalige basisboeken op de markt zijn maar elkeen vertelt hoe hij of zij het ziet.

Die vraag liet me niet los en rond Kerst en Nieuwjaar ben ik al mijn teksten gaan bekijken, herlezen, schikken en bijwerken. Er is heel wat tijd in gekropen, eigenlijk mijn geplande vakantie, maar ik ben er bijzonder trots op. De eerste reacties zijn bijzonder positief.

Aan de hand van dit boek ben je in staat enkele kwaaltjes te verlichten bij vrienden en familie.

Voor studenten reflexology en collega's is dit boek een naslagwerk om in de praktijk als voetreflexologist aan de slag te gaan. Tevens bevat dit boek een bonushoofdstuk over hoe je een praktijk start en bekender maakt.

Dit boek mag niet ontbreken in jouw bibliotheek!

 

KLIK HIER om te bestellen

 

Wanneer je afstudeert als reflexologist is het aan jou om alle theorie te integreren in de praktijk. Veel beginnende reflexologisen blijven met vragen zitten eens ze hun praktijk gestart zijn.

Dit boek bundelt veelgestelde vragen over reflexology en het uitbouwen van een praktijk met antwoorden, handige tips en weetjes. Het zijn zowel vragen door studenten gesteld maar het bevat ook enkele vragen van cliënten. Deze vond ik boeiend om te verwerken aangezien vele collega's niet steeds goed weten hoe te moeten antwoorden.

Aan de hand van dit boek heb je dan ook een voetje voor :-)

 

KLIK HIER om te bestellen

 

 

 

 

Wie is Hilde Schoonjans

Mijn allereerste kennismaking met voetreflexology was op 16-jarige leeftijd. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat mijn mama en zus een initiatiecursus zouden volgen maar door omstandigheden haakte mijn zus af en nam ik haar plaats in. Ik was direct verkocht! De theorie die ik had geleerd, oefende ik uit op mijn zus in de woonkamer. Na elke sessie gaf ze aan dat ze op wolkjes liep.

Ik wist dat ik "iets" wou doen met voeten. In 2005 ben ik aan de Artevelde Hogeschool afgestudeerd als Bachelor in de Podologie. Ondertussen volgde ik in avondschool een jaaropleiding in voetreflexology. Daarna volgde nog een tweede en een derde jaar en ben ik blijven bijscholen.

Na deze studies ben ik mijn praktijk in Lokeren begonnen waar ik zowel podologie als reflexology uitoefen. Tevens organiseer ik verschillende workshops (meer info: www.reflexology4u.be)

Door de grote steun van mijn man kan ik doen wat ik graag doe. Mijn praktijk verder uitbouwen, mijn functie als voorzitter van de beroepsvereniging van professionele reflexologisten (BeVo) invullen, lezingen en workshops geven, boeken schrijven,... Hiervoor wil ik hem graag bedanken.

Eens in de ban van deze complementaire therapieën wil je hierover steeds meer weten en ook blijven bijscholen. Je ontdekt langzamerhand dat er meer is dan enkel het fysieke lichaam. Het doet je nadenken over jezelf en de wisselwerking met je omgeving.

Wil je meer over mij weten?

Volg me op Facebook

 

PS: op mijn site kan jij je aanmelden voor een GRATIS E-cursus!

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy